Cuptor electric Multifunctional Electrolux EOC3430EOX pret si specificatii tehnice

       Cuptorul electric Multifunctional Electrolux EOC3430EOX este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de gatit de ultima generatie, care sa faca fata oricarei provocari in ceea ce priveste stilul tau de gatit. Este important de multe ori si dispozitivul de gatit deoarece o incinta cu o izolare termica buna poate duce la un timp mai bun de pregatire a mancarii, mentinerea gustului propriu al alimentelor preparate si o patrundere mult mai adanca a impulsului de caldura generat. Se stie si faptul ca astfel de dispozitive pot ridica temperatura la interior pana la valori foarte ridicate de 300-400 de grade, lucru atent monitorizat de sistemul electronic pentru o coacere uniforma, optima astfel incat alimentele sa nu fie deteriorate.
       Folosirea acestuia este un proces simplu si intuitiv datorita panoului de comanda care beneficiaza de un selector programe si butoane pentru actionarea optiunilor adiacente si nivel temperatura interior. Display-ul LCD de mari dimensiuni ta va tine la curent cu toate detaliile procesului de gatire.
      Cuptorul electric Multifunctional Electrolux EOC3430EOX arata foarte bine si ca design exterior, este foarte incapator la interior iar materialele din care acesta este construit sunt unele de cea mai buna calitate respectiv inox si sticla. Suprafata inox antiamprenta permite curatarea usoara cu o simpla carpa de bucatarie, o singura trecere fiind suficienta pentru ca acesta sa isi recapete stralucirea.
      Sunt disponibile mai multe nivele de setare temperatura si pana la 8 de programe de gatit, care la randul lor pot fi reconfigurate dupa bunul plac. 
      Functiile si programele selectabile din meniul principal acopera intreaga gama de necesitati de care poti avea nevoie de la un astfel de dispozitiv: incalzire rapida, sistem autocuratare automat, sistem pornire/oprire automata, mentinere cald si treapta pentru pizza. Durata de pregatire poate fi setata in mod automat cu ajutorul unui timer electronic care va opri imediat functionarea cuptorului de incata ce timpul de lucru este depasit. Cu functia pentru pizza vei putea pregati rapid aluatul pentru pizza asa cum este scris la carte.
      Sistemul de incalzire inferior si superior permite o patrundere uniforma a alimentelor de la interior astfel incat intreg procesul de gatire sa aiba loc intr-un timp mult mai scurt. Pentru functia de convectie cu aer, cuptorul se va folosi de functia de ventilare a sistemului de ventilatie intern care va canaliza intreaga caldura in zona centrala, astfel incat intreg procesul de gatire sa fie unul accelerat. 
     Sistemul de blocare usa, blocheaza accesul la interior dar si functiile butoanelor de pe panoul de comanda, ca masura de siguranta pentru cei mici care pot deveni adesea curiosi.
      Acesta are o capacitate la interior de pana la 72 de litri fiind indeajuns de spatios pentru a fi folosit de o familie mai mare de pana la 4 membrii. Nu consuma nici foarte multa energie, acesta fiind incadrat in clasa de eficienta A+. Puterea maxima dezvoltata de acesta ajunge pana la 3480 W cu un consum de energie de 0.93 Kwh.
      Interiorul cuptorului este foarte bine izolat pentru a retine mult mai bine caldura la interior iar consumul energetic sa fie mult mai mic. Astfel transferul de caldura cu exteriorul este aproape inexistent, lucru care il face pe acesta sa fie eficient cu pana la 10% fata de alte modele din aceiasi gama.
      Accesoriile din dotare sunt destul de numeroase si se compun din: tava de colectare, 2 tavi emailate, 2 grile din inox iar elementul care il face pe acest cuptor unicat il reprezinta sonda pentru alimente (FoodProbe) care scaneaza intreg spatiul din interior redand caracteristicile de mediu pe display-ul de mare finete LCD.
      Sistemul cu usa rece iti permite sa manevrezi usa de acces la interior chiar si atunci cand este in functiune, fara sa te ranesti. Deasemenea pentru siguranta ta si a celor din jur beneficiaza si de sistem blocare usa si functii butoane.
      Intretinerea aparatului este deasemenea usor de realizat. Sistemul de autocuratare prin piroliza arde grasimile si resturile alimentare de la interior si le transforma in cenusa, care apoi pot fi indepartate usor din canalul de evacuare resturi adiacente din zonele laterale.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatarese iscusite: Verifica oferta pret
        
        Primesti garantie extinsa la 5 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus


                       Cuptor electric Multifunctional Electrolux EOC3430EOX, 72 L, 8 functii, Autocuratare pirolitica, grill, Clasa A+, Inox antiamprenta
     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)