Cuptor Electric Star-Light CEC-4218 pret si specificatii tehnice

      Star-Light CEC-4218 este cuptorul care iti lipsea din dotarea bucatariei tale, compact dar in acelasi timp spatios, acesta va fi pe placul familiei tale, fie ca vrei sa gatesti ceva sau sa incalzesti mancarea. Ca aspect seamana cel putin cu un cuptor cu microunde dar nu este tocmai unul asemanator, Star-Light CEC-4218 beneficiind de multe alte functii.
      Design-ul este unul extrem de placut, acesta fiind construit din materiale de calitate cu insertii din inox, si este dotat cu un set de picioruse pe fiecare parte pentru o buna pozitionare pe blatul de bucatarie. Usa de acces la interior este prevazuta cu un geam termoizolant care face o priza buna la inchidere si ofera astfel un control bun al temperaturii la interior. Cu un volum de 42 de litri, acesta beneficiaza de un spatiu destul de vast, unde vei putea sa iti pui la incercare abilitatile culinare si ideile in materie de arta gatitului
      Panoul de comanda include mai multe butoane cu actionare manuala de unde vei putea selecta pana la 6 programe disticte care fac referire la functia de grill - ideal in cazul in care doresti sa prepari friptura pe gratar, timer - temporizator mecanic care opreste functionarea cuptorului in intervalul de timp selectat de tine, termostat - selectie temperatura mediu interior, functie acustica la terminarea programului.
      Temperatura la interior poate fi setata diferentiat pe 4 trepte de intensitate disponibile progresiv. Astfel temperatura la interior maxima poate atinge o valoare maxima de pana la 230 de grade Celsius.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                     Cuptor Electric Star-Light CEC-4218, 1800W, 230 de grade, 42L, Convectie, Timer, Grill, Negru

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)