Dezumidificator de aer ARGO DRY Plus 25 pret si specificatii tehnice

       Dezumidificatorul de aer ARGO DRY Plus 25 se va dovedi a fi o investitie excelenta in timpul sezonului cald atunci cand indicele de temperatura confort depaseste pragul critic. Este ideal in cazul copiilor mici dar si pentru cei in varsta, un dispozitiv care te va ajuta sa suporti cu bine temperaturile ridicate din timpul verii. 
       Aerul din camera unde va fi instalat va fi unul de calitate, favorizand astfel un mediu general propice vietii cotidiene. Deasemenea aerul se va simti mai proaspat iar starea de bine si confortabil iti va face viata mai usoara. 
Eliminand astfel excesul de umezeala din atmosfera dispare si posibilitatea aparitiei de mucegai sau a altor microorganisme daunatoare sanatatii. 
      ARGO DRY Plus 25 are un consum energetic maxim de 330 W, si sunt disponibile doua trepte de selectie progresive putere raportat la necesitati. Poate atrage pana la 25 de litri zilnic din atmosfera, setand tinand cont de nivelul de umiditate optat de utilizator, o zona de selectie de 10 nivele.
      Panoul de comanda este dotat cu un display digital care va afisa timpul de lucru, programul activ dar si nivelul de umiditate din camera. Partea de comanda este reprezentata de butonul oprire/pornire, indicator viteza ventilator, indicator nivel de incarcare rezervor, LED indicator pentru curatarea filtrelor.         
      Programele de lucru acopera intreaga gama de necesitati si anume: functie Auto-Restart - permite repornirea automata in cazul unei pene de curent, functie de dezghetare - ideala in cazul in care il vei folosi si pe timp de iarna iar in camera temperatura scade sun 0 grade Celsius, functie de memorare - momoreaza parametrii setati anterior pentru ca sa iti vina mult mai usor la reluarea procesului de lucru.
      Sistemul de filtrare beneficiaza de un filtru lavabil de purificare aer, ideal in cazul retinerilor de praf sau alte corpuri straine din aerul respirabil.
      Timpul de functionare poate fi programat din timp cu ajutorul functiei timmer care ofera un control absolul al modului de lucru. Are doua trepte de viteza, un recipient de 3.6 litri pentru depozitarea apei si este destul de silentios (aproximativ 47 dB). 

Recomandare:

      Este o solutie ingenioasa bine gandita care ofera tot suportul necesar pentru a crea un mediu ambiant optim: Verifica oferta pret

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat



Dezumidificator de aer ARGO DRY Plus 25, 25 l/zi, Higrostat incorporat, 10 trepte de setare a nivelui de umiditate dorit, Filtru lavabil de purificare Dezumidificator de aer ARGO DRY Plus 25, 25 l/zi, Higrostat incorporat, 10 trepte de setare a nivelui de umiditate dorit, Filtru lavabil de purificare

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)