Epilator Remington i-LIGHT IPL6780 pret sis pecificatii tehnice

     Noua tehnologie IPL deja dezvoltata de cativa ani, este acum folosita sub o noua forma de epilatorul Remington i-LIGHT IPL6780, un model care beneficiaza de un fascicul cu o luminozitate imbunatatita pentru o patrundere cat mai adanca in radacina firului. Remington i-LIGHT IPL6780 este o solutie la indemana oricui acum sa scape de parul inestetic, simplu si rapid fara a mai trebui sa apelezi la un specialist din saloanele cosmetice.
     Imi place foarte mult, este un dispozitiv practic iar odata folosit pielea este pastrata in aceiasi forma, nu devine aspra si nici nu se mai irita. Dar ca sa ai parte de rezultate care sa dureze mai mult timp, iti recomand sa mergi pana la capat cu aplicarea razelor luminoase, timp de 3 sedinte. Zona in care se aplica trebuie tratata la intervale de doua saptamani. Acesta este potrivit cu toate tipurile de ten, rezultatul fiind unul uniform pe toata suprafata corpului. Dupa spusele producatorului acesta asigura ca timp de 12 luni nu voi avea probleme deloc cu aparitia din nou a parului, ceea ce e mai mult decat perfect.
     Un studiu clinic realizat pe mai multi subiecti realizat de specialisti in domeniu a dat urmatoarele rezultate in privinta eficientei sale: pentru 94,3 % din femeile care l-au incercat, dupa 3 tratamente au observat o rarire a parului  cu pana la 66 %. 
      Sistemul senzorial regleaza intensitatea luminii in functie de tonul pielii tale. Poti alege una din cele 5 setari care iti permit sa alegi nivelul de putere potrivit pentru fata sau corpul tau.
       Si daca te intrebi de durata de functionare, aceasta e limitata la 150.000 de pulsatii iar dupa epuizarea acestora se pot schimba pentru o utilizare din nou activa in parametrii normali. Desigur trebuie sa iei in calcul si faptul ca acest lucru se va intamla dupa multe folosiri mai ales ca la o sedinta in medie se consuma cam 200 - 300 de flash-uri.
       
Avantaje Remington i-LIGHT IPL6780:

- Asigura o reducere permanenta a firelor de par de pe fata si corp
- are incorporate lampi de lunga durata ce includ pulsatii de pana la 150.000 lumeni
- este sigur, nu lasa urme dureroase si este eficient pentru toata lumea
- are 5 setari de putere
- senzor de detectie intensitate incorporat
- beneficiaza de garantie extinsa la 5 ani.

Recomandare:

 
       Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat revolutional capabil de cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp posibil: Verifica oferta pret

       
       Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta, pret la cate consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

        Vezi parerile celorlalte posesoare care deja au testat acest produs citind sectiunea comentarii de aici

                             Epilator Remington i-LIGHT IPL6780, 150.000 pulsatii, Accesoriu corporal, Accesoriu facial, 5 setari de putere, Moduri Multi-Flash / Single-Flash, Senzor pentru piele, Alb
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)