Frigider Sharp SJSC680VWH pret si specificatii tehnice

      Sharp SJSC680VWH este un frigider extraordinar, care se va potrivi perfect pentru interiorul casei tale, are o capacitate mare de incarcare de pana la 541 de litri si detine tehnologii avansate pentru mentinerea unei mediu optim de temperatura la interior.
      Calitatea materialelor folosite, prelucrate in detaliu, dau nastere unor finisaje de toata frumusetea, exteriorul combinei fiind foarte bine realizat, totul de culoare alba. 
      Tehnologia unica cu ioni functioneaza activ pentru purificarea aerului si eliminarea mirosurilor neplacute si a microorganismelor.Sistemul Plasmacluster asigura mentinerea unui aer curat atat in congelator cat si frigider prin generarea de ioni pozitivi si negativi. Tehnologia Sharp Energy Class monitorizeaza si ajusteaza permanent conditiile din frigder si creeaza un mediu de temperatura si umiditate ideal pentru pastrarea alimentelor. 
      Sistemul de racire de tip No Frost impiedica formarea in timp a ghetii, lucru care este benefic mai ales ca astfel alimentele vor avea o perioada de buna folosire de lunga durata. Acesta asigura si o umiditate optima prevenind astfel deshidratarea, uscarea alimentelor si racirea neuniforma a spatiului din interiorul frigiderului. 
      Sharp SJSC680VWH are un volum net de aproximativ 541 litri din care 391 litri ii revin frigiderului iar restul de 150 litri ii revin congelatorului. Este un frigider cu doua usi cu acces separat pentru frigider si congelator. Rafturile de capacitate mare foarte rezistente la greutate sunt locul ideal pentru a depozita alimentele de zi cu zi dar si a fructelor in zona de compartiment pentru fructe. Exista si o zona Fresh specifica produselor proaspete ce urmeaza la fi preparate in aceiasi zi, mentinute la o temperatura apropiata de pragul de inghet.
      Congelatorul de capacitate 150 de litri are o eficienta de congelare de aproximativ 7 Kg la 24 de ore.
      Eficient si din punct de vedere energetic, acesta este incadrat in clasa de consum superioara A+, avand un consum energetic anual de aproximativ 410 kWh/an. Acest consum este influentat si de sistemul de iluminare din interior cu pana la 100 % mai eficient fata de alte modelele clasice, si un consum la jumatate mai mic. Este si silentios, in timpul nopti zgomotul acestuia abia de se aude avand un nivel al zgomotului de aproximativ 39 dB.

Recomandare:

        Calitatea frigiderului Sharp este certificata si de faptul ca acesta este produs si livrat din Japonia in exclusivitate pentru Romania prin intermediul celui mai mare magazin online: Verifica oferta pret

        Deasemenea zilele acestea daca ai noroc il poti gasi la reducere de pret, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

        Mai multe imagini si date tehnice poti gasi si pe pagina producatorului aici

Frigider Sharp SJSC680VWH, 541 l, Clasa A+, Ioni Plasmacluster, H 175 cm, Alb Frigider Sharp SJSC680VWH, 541 l, Clasa A+, Ioni Plasmacluster, H 175 cm, Alb


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)