Huawei Honor 8 pret si specificatii tehnice

      Huawei Honor 8 este disponibil de saptamana acesta la comanda si la noi in tara prin intermediul celor de la eMag, la un pret destul de bun, mai ales ca acesta vine cu destul de multe noutati in ceea ce priveste design-ul dar si performantele tehnice. Este un telefon perfect in cazul in care iti doresti un model nou aparut pe piata, bine dotat din punct de vedere tehnic si care sa nu aiba un pret exorbitant. 
      Stim deja ca cei de la Huawei obisnuiesc in general sa construiasca telefoane care arata foarte bine, modelul de fata nefiind o exceptie de la aceasta regula. Arata foarte bine ca design, materialele sunt unele de calitate, se simte bine in mana, este lucios iar ecranul generos cu care vine dotat va atrage cu siguranta atentia celor din jur.
      Rama telefonului este fabricata din metal iar spatele si partea frontala sunt acoperite cu geam rezistent curbat. Smartphone-ul este unul de tip unibody cu o estetica placuta daca e sa il analizezi la exterior in detaliu. Pe spate se gaseste camera duala dar si un senzor de amprenta.
      Ecranul de 5.2 inchi care suporta rezolutii Full HD va fi suportul excelent pentru a vizualiza filme si seriale online, jocuri video sau pentru a naviga online. Imaginile redate de acesta au o densitate foarte buna, in culori cat si contrast. Functia Eye-Care reduce din intensitatea luminoasa atunci cand utilizezi telefonul pe timp de noapte, pentru a evita astfel aparitia problemelor cu vederea.
       Huawei Honor 8 impresioneaza si la capitolul hardware cu un procesor Octa Core Hisilicon Kirin 920 cu 4 nuclee tactate la 2.3 Ghz si alte 4 cu o frecventa de lucru de 1.8 Ghz. Cu ajutorul celor 4 Gb, memorie RAM, nu vei avea probleme de nici un fel in rularea aplicatiilor disponibile din Market. Spatiul de stocare este de capacitate 32 Gb, extensibil prin atasarea unui card de memorie de pana la 128 Gb. 
       Huawei Honor 8 vine si cu suport Dual-SIM, unul din cele doua slot-uri SIM avand si functia de cititor card memorie.
       Camera de pe spate duala de 2 x 12 MP capteaza mai multa lumina oferind pozelor mai multa lumina si calitate. Camera dispune de un procesor de imagine incorporat care va ajuta foarte mult la focalizare si la viteza de executie dintre poze. Aceasta beneficiaza si de blitz Dual-LED si autofocus Laser in timp ce camera de pe fata beneficiaza de un senzor de 8 MP.
       Fara indoiala Huawei Honor 8 este unul dintre cele mai bine dotate telefoane lansate anul acesta, un model care sta bine si la capitolul elemente de conectivitate: este un dual - SIM, suporta internet prin 4G LTE, Wi-Fi la cel mai nou standard de viteza ac dual-band, este compatibil cu functia de hotspot, GPS, GLONASS, NFC, infrarosu, USB Type-C.
        Bateria incorporata de acesta nu se poate inlocui, are o capapacitate de 3000 mAh cu o autonomie de pana la 48 de ore in conditii de utilizare medie si este compatibila si cu functia super-incarcare in doar 30 minute.

Recomandare:

        Huawei Honor 8 este un telefon interesant pentru piata autohtona, care ofera performante foarte bune la un pret de achizitie foarte bun: Verifica oferta pret

        Il poti achizitiona zilele acestea, la un pret mult mai bun, mai ales ca beneficiaza si de o reducere consistenta: Verifica pret actualizat


Telefon mobil Honor 8, Dual Sim, 32GB, 4G, Sapphire Blue Telefon mobil Honor 8, Dual Sim, 32GB, 4G, Sapphire Blue

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)