Kinderkraft - Tricicleta 6 in 1 cu scaun rotativ Swift Purple pret si specificatii

      Fa-i o surpriza celui mic si cumpara-i tricicleta 6 in 1 cu scaun rotativ Swift Purple de la Kinderkraft, un dispozitiv sigur, confortabil care il va asista in primii pasi pe care trebuie sa ii face un copil la varsta lui pentru a fi sanatos si voinic. Sanatatea inseamna multa miscare nu statul la calculator sau cu telefonul sau tableta in mana.
      Noi deja o folosim de cateva luni si pot spune ca e distractia preferata a celui mic. Primul lucru care il face atunci cand venim de la servici e sa ne intrebe daca vrem sa il scoatem afara si sa luam si tricicleta cu noi.
      Bicicleta arata foarte bine ca design si vine echipata cu un scaun rotativ cu reglare unghi pentru spatar. Tricicleta este conceputa pentru cu varste intre 1 si 5 ani si prezinta multe reglaje pentru a ajusta piesele din care este construta pentru a-i oferi celui mic comfortul de care are nevoie.
      Siguranta celui mic este mereu un punct de reper pentru acest model, astfel tricicleta vine dotata cu centuri de siguranta in 3 puncte si parasolar pentru protectie solara. In partea din spate sub spatar se gaseste si un cos in care poti pune o sticla cu apa sau alte lucruri de dimensiuni mici care le iei in plimbarea de afara.
     Cadrul bicicletei este unul metalic iar culoarea Purple se va potrivi perfect atat pentru fete sau baieti.

Recomandare:

         Copilul tau va fi cu siguranta fericit la vederea ei, si se va distra de minune facand miscare in aer liber zi de zi: Verifica oferta pret

         Oferta curenta o aduce la un pret mai mic decat cel standardVerifica reducerea de pret


                                  Kinderkraft - Tricicleta 6 in 1 cu scaun rotativ Swift Purple

    

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)