Laptop ASUS X540LJ-XX403T pret si specificatii tehnice

      ASUS X540LJ-XX403T este un laptop gata pregatit pentru a fi folosit inca din momentul in care il primesti, vine dotat cu sistem de operare preinstalat, Windows 10 si beneficiaza de dotari tehnice de calitate astfel incat viteza de lucru sa fie una pe masura.  
      Este un laptop care se potriveste perfect pentru oricare din task-urile tale zilnice, fie ca vrei sa il folosesti la facultate sau in timpul liber, un model care beneficiaza de placa video dedicata si resurse hardware suficiente pentru a rula chiar si in multitasking. Sistemul de racire asigura o temperatura ideala a componentelor de la interior,un model care nu se incalzeste chiar si atunci cand afara sunt mai multe grade cu plus. 
      Tastatura de buna calitate iese in evidenta prin pozitionarea eficienta a tastelor la indemana avand un spatiu suficient de mare intre ele pentru o precizie foarte buna la tastare. Touch-ul de foarte buna precizie raspunde bine la comenzi fiind un alt element cheie in noul design al acestei serii mult imbunatatit fata de versiunile precedente. Acesta este realizat dintr-un plastic de foarte buna calitate rigid ce pare poate fi confundat chiar cu aluminiu daca il privesti de la distanta cantaring aproximativ 1.9 Kg.
       Display-ul de buna calitate masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta rezolutii HD de 1366 x 768 pixeli. Testat in conditii de luminozitate exterioara acesta se comporta foarte bine avand un unghi de vizibilitate foarte larg. Ca majoritatea laptopurilor de la Asus sunetul este unul de tip stereo si beneficiaza de tehnologia Asus SonicMaster.
       Puterea de procesare este data de procesorul cu 2 nuclee Intel Core i3 5005U tactat la o frecventa de 2.0 Ghz, realizat pe o arhitectura de tip Broadwell. Memoria RAM de 4 Gb DDR3 are o frecventa de functionare de 1600 Mhz fiind capabila sa duca la detalii maxime aplicatiile de interes pe care le vei utiliza.
       Placa video dedicata Nvidia GeForce 920M are un share de memorie de 2 Gb si ofera totu suportul necesar rularii celor mai noi aparitii din lumea jocurilor, in cele mai bune conditii. Tehnologia Nvidia Optimus o decupleaza lasand sa isi faca treaba cea integrata, pentru a reduce astfel din consum atunci cand nu sunt necesare resurse video extraordinare.
       Acumulatorul Li-On de capacitate 3 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 4-5 ore in conditii de utilizare medie.
       Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 100 Mb, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are un port USB 2.0 si altul 3.0 si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. Deasemenea cu noua interfata USB Type-C conectarea cu diverse dispozitive perifierice se va face mult mai rapid la o viteza net superioara fata de standardul 3.0.

Recomandare:

         Laptop-ul ASUS X540LJ-XX403T  este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere cea mai buna experienta in utilizate, totul la un pret decentVezi oferta pret

         Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

         Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

                         Laptop ASUS X540LJ-XX403T cu procesor Intel® Core™ i3-5005U 2.00GHz, Broadwell™, 15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW, nVIDIA® GeForce® 920M 2GB, Microsoft Windows 10, Chocolate Black

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)