Laptop ASUS X556UQ-XX018D pret si specificatii tehnice

       ASUS X556UQ-XX018D este un laptop care ofera un echilibru perfect in performante stimuland nevoia de lucru la cote maxime, reprezentand in acelasi timp un companion perfect pentru zilele in care iti doresti libertate sa poti rula fara probleme jocuri de ultima generatie. 
       Designul este la fel de important ca si pe partea de tehnologie interioara, astfel vei avea placuta surpriza sa observi ca ASUS X556UQ-XX018D va fi un laptop ce se va regasi in dorinta multor utilizatori, usor, subtire si care sa nu cantareasca mult.
       Tastatura fabricata dintr-o bucata ofera accesul rapid la tastele de interes si prezinta spatii suficient de mari intre taste astfel incat comenzile sa fie actionat rapid si corect. In partea centrala gasim si un touch-pad de dimensiuni generoase care stie si multi-touch.
       Display-ul de buna calitate masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta rezolutii HD de 1366 x 768 pixeli. Testat in conditii de luminozitate exterioara acesta se comporta foarte bine avand un unghi de vizibilitate foarte larg (anti-glare). Ca majoritatea laptopurilor de la Asus sunetul este unul de tip stereo si beneficiaza de tehnologia Asus SonicMaster.
       Puterea de procesare este data de procesorul cu doua nuclee Intel i7 6500U tactat la o frecventa de 2.5 Ghz. In modul Turbo Boost acesta poate ajunge pana la frecventa de 3.1 Ghz. Arhitectura pe care este realizat, una de ultima generatie de tip Skylake ofera un consum redus de energie lucru care se va vedea in timp si la autonomia de lucru pe baterie.
       Memoria RAM de 4 Gb DDR4 are o frecventa de functionare de 2133 Mhz fiind capabila sa duca la detalii maxime cele mai noi jocuri aparute pe piata. Pentru un viitor upgrade ii poti inlocui actuala placuta de memorie cu alta care sa suporte pana la 12 Gb. Spatiu de stocare destul de generos este reprezentat de HDD-ul de capacitate 1 Tb la 5400 rpm. As fi preferat aici daca se putea si un SSD dedicat.
       Vine dotat cu placa video dedicata, un model de la Nvidia, si mai exact seria 940MX care ofera un share de memorie de pana la 2 Gb. Pentru a optimiza consumul, acest model beneficiaza si de tehnologia Optimus care activeaza si dezactiveaza placa atunci cand este necesar pentru a conserva energia din baterie.
       Acumulatorul Li-On de capacitate 2 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 4-5 ore in conditii de utilizare medie. 
       Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 1000 Mb, retele Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 2 porturi USB, unul 3.0 si altul 2.0, port HDMI si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 

Recomandare:

        Laptop-ul ASUS X556UQ-XX018D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere cea mai buna experienta de utilizare: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus



                          Laptop ASUS X556UQ-XX018D cu procesor Intel® Core™ i7-6500U 2.50GHz, Skylake™, 15.6", 4GB, 1TB, DVD-RW, nVIDIA® GeForce® 940MX, 2GB, Free DOS, Dark Blue

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)