Laptop Gaming ASUS ROG G752VL-GC067T pret si specificatii tehnice

      Pasiunea pentru gaming necesita sacrificii, iar daca iti doresti un sistem de calcul performant care sa exceleze atunci cand vrei sa rulezi va trebui sa mergi pe mana unui laptop din seria ROG - Republic of Gamers. ASUS ROG G752VL-GC067T este un laptop gaming performant care iti va furniza resurse suficiente astfel incat sa iesi mereu victorios din campaniile de gaming pe care le intreprinzi, un model deosebit ca design, care va atrage toate privirile celor din jur.
     Carcasa este alcatuita dintr-un mix de aliaje si aluminiu avand o forma unica pentru un laptop al zilelor noastre.
     Tastatura de tip chiclet cu sistem de iluminare in nuanta rosie si taste WASD ofera o experienta foarte buna in timpul utilizari. Deasemenea intensitatea sistemul de iluminare al tastelor poate fi ajustat in functie de dorintele fiecarui utilizator.
     Ecranul FULL HD IPS de 17.3 inchi are un unghi de vizibilitate foarte bun de pana la 178 de grade. 
     Sunetul de pe acest laptop este incredibil de bun asta datorita tehnologiilor audio de inalta clasa SonicMaster si ROG Audio Wizard cu subwoofer. Coolerul ofera eficienta sporita la racire si este silentios chiar si pe timp de vara.
     Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Intel Core i7 6700HQ tactat la o frecventa de 2.6 Ghz ce poate ajunge chiar si la 3.5 Ghz in modul Turbo Boost. Memoria RAM de 24 Gb ofera un plus esential la performantele de top ale acestui model alaturi de placa video dedicata Nvidia GTX 965M de 2 Gb si HDD de 1 Tb cu 7200 rpm. Pentru o incarcare mult mai rapida a sistemului de operare si cateva aplicatii la alegere pe care le doresti sa le ai la indemana acesta a fost dotat si un un SSD ultrarapid de 256 Gb.
     Placa video dedicata Nvidia GTX 965M reprezinta piesa de rezistenta de pe acest model, o componenta fizica care aduce aportul la buna functionare a celor mai noi jocuri din domeniu cu un share de memorie video de pana la 2 Gb. Aceasta beneficiaza si de tehnologia Nvidia Optimus care o dezactiveaza atunci cand este absolut necesar pentru a se conserva astfel energia din baterie. 
     Laptop-ul beneficiaza si de aportul celei mai noi arhitecturi, Skylake, care ofera un management mai bun in ceea ce priveste consumul energetic, viteze mult mai bune la procesare si o autonomie sporita pe baterie.
      Ce aduce noua aceasta arhitectura Skylake este optiunea de Speed Shift, o tehnica de economisire al consumului de energie ce ii permite procesorului sa isi schimbe in mod inteligent starea de putere. Astfel ca daca vei rula aplicatii care nu necesita un nivel de putere maxim, aceasta limitare va duce la un bun management al consumului de energie si o autonomie mai mare.
     Acumulatorul de 6 celule de 4800 mAh pare a fi piesa de rezistenta in acest angrenaj oferind o autonomie de pana la 4 ore in conditii de solicitate hardware la maxim.
     Din punct de vedere al conectivitatii laptopul este dotat cu port HDMI, 4 porturi USB 3.0, bluetooth, un mini DisplayPort, cititor card precum si cu o camera Web HD de cea mai buna calitate.

Recomandare:


         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti cu adevarat un laptop profesionist din toate punctele de vedere cu dotari tehnice foarte bune capabil sa ruleze cele mai noi jocuri aparute pe piata: Vezi ofertapret

        Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona mai ieftin, avand o reducere substantiala, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus
 

       Toata seria ROG - Republic of Gamers este disponibila aici

                      Laptop Gaming ASUS ROG G752VL-GC067T cu procesor Intel® Core™ i7-6700HQ 2.60GHz, Skylake™, 17.3”, Full HD, 24GB, 1TB + 256GB SSD, DVD-RW, nVIDIA GeForce  GTX 965M 2GB, Microsoft Windows 10, Gray


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)