Masina de cusut Singer Experience 160 pret si specificatii tehnice

       Daca cunosti acelasi sentiment ca si mine de a face lucruri minunate din diverse materiale, ai un pic din simtul unui intreprinzator sau pur si simplu este o pasiune de-a ta pe care nu ai expluatat-o pana acum, cu singuranta ca masina de cusut Experience 160 ti se va potrivi perfect. Utilitatea acesteia o vei descoperi indata ce vei incerca sa o folosesti la cusut de lenjerie pentru pat, perdele si alte accesorii de imbracaminte. 
       De multe ori chiar si eu aveam nevoie sa merg la croitor fie sa ajustez un articol de imbracaminte care imi venea prea lung sa nu se potrivea in anumite zone ale corpului, sau in cazul perdelelor sau draperiilor care trebuiau surfilate pentru a putea fi prinse de corniza.
       Masina cu actionare electronica are o viteza de coasere de 1500 imp./min si poate folosi pana la 30 de moduri de cusaturi combinate: cusaturi drepte si in zig-zag, cusatura dreapta, 6 modele de surfilare, 3 modele de cusatura invizibila si 15 modele de broderie. Deasemenea pentru nasturi exista un program special pentru a putea fi cusuti in mod automat.
       Pe partea de functii, modelul de fata dispune de urmatoarele: pas reglabil al cusaturii, reglare presiune piciorus, sistem introducere fir in ac, matlasare etc. Pentru usurinta in utilizate atunci cand lumina este mai slaba, modelul de fata dispune si de bec de iluminare in zona de coasere. 

Recomandare:

        Merita toti banii daca vrei sa iti pui in practica pasiunea sau chiar sa iti deschizi o noua afacere, totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc, o poti achizitiona la reducere de pre, aceasta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

                            Masina de cusut Singer Experience 160, 30 Programe, 1500 imp/min, Alb/Rosu

      

     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)