Masina de spalat rufe Haier HW60-10266A pret si specificatii tehnice

      Haier HW60-10266A este o masina de familie perfecta pentru operatiunile de spalare rufe de zi cu zi, care beneficiaza de capacitate de incarcare de pana la 6 Kg pentru care foloseste 1000 rpm. Este un model compact care poate fi integrat cu usurinta oriunde in casa ta, caracterizat de urmatoarele dimensiuni: 84.5 x 59.5 4 cm. Accesul la interior se face frontal aici unde gasim un hubloc cu deschidere larga care permite astfel incarcarea masinii chiar si cu elemente de vestimentatie mai voluminoase.
      Masina de spalat Haier HW60-10266A se prezinta bine si din punct de vedere constructiv, usa cuvei este partial neagra contrastand cu albul carcasei, ceea ce ii da o nota mai speciala acestui model. In partea centrala aceasta vine dotata cu un panou de comanda care incorporeaza un selector de programe si temperatura, zona de acces pentru alimentare detergent lichid si granule si un display LED de dimensiuni generoase care te va tine la curent cu optiunile si programele active si timpul ramas pana la finalizarea programului in lucru.
      Important este si consumul, astfel ca masina de spalat a fost optimizata pentru a atinge astfel performante bune si in ceea ce priveste energia consumata fiind incadrata in clasa de eficienta A++. Pentru acest model consumul de resurse este unul limitat, cu un consum mediu anual de apa de 9000 de litri si de 0.82 kWh, consum energie electrica.
      Programele de spalat, destul de numeroase, acopera intreaga gama de necesitat astfel: program rapid, programe de spalat optimizate pentru diverse tipuri de tesaturi (bumbac, sintetice, lenjerie, lana, jeans), programe recomandate rufelor delicate (delicate, centrifugare delicata, mixt, spalare manuala), program rapid - 15 minute, program centrifugare intensiva - recomandat hainelor cu murdarie greu de scos, etc.
      Tehnologia adaugare iti permite sa adaugi rufe noi chiar si dupa ce ai inceput un nou proces de spalare, o optiune interesanta mai ales ca de multe ori se intampla sa iti dai seama ca ai omis un element de vestimentatie pe care nu l-ai pus la spalat. Deasemenea daca doresti sa speli mai tarziu sau in timp ce esti plecat la magazin poti apela la modul de spalare programare intarziata care programeaza ora in care masina Haier incepe procesul de spalare si il incheie, la un interval maxim de 24 de ore.
      Masina de spalat este un dispozitiv electrocasnic sigur care beneficiaza de mai multe sisteme de siguranta: control supraincalzire - opreste functionarea masinii de spalat in cazul depasirii limitelor normale de temperatura, semnalizare eroare - functie Start/Stop oprire in cazul in care optiunile alese de functionare nu indeplinesc conditiile normale de functionare, sistem siguranta impotriva copiilor - sistem de blocare functii panou de comanda si acces interior cuva.
      Tehnologia speciala WaveDrum a tamburului din otel inoxidabil, asigura o spalare de calitate, cu un impact minim asupra tesaturilor. Acest tambur are o forma optima in forma de S care permite o mai buna gestiune a rufelor la interior prin inducerea unui flux continuu de apa.
      De retinut este si faptul ca aceasta este silentioasa astfel ca vei putea sa o folosesti si pe timp de noapte avand un nivel al zgomotului undeva la valoarea de 59 dB.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          
Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                            Masina de spalat rufe Haier HW60-10266A, 6 Kg, 1000 RPM, Clasa A++, LED, Alb


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)