Masina de spalat vase Beko DEN28320GB pret si specificatii tehnice

         Masina de spalat vase Beko DEN28320GB este o alegere interesanta daca vrei sa scapi de calvarul vaselor spalate manual, o inventie ingenioasa care merita achizitionata mai ales ca curata mult mai eficient decat factorul uman. Tehnologiile incorporate de aceasta va face ca vasele tale sa fie gata spalate in doar cateva minute, timp in care tu poti face multe alte lucruri de valoare sau sa petreci mai mult timp cu familia ta.
         Masina de spalat Beko DEN28320GB arata bine si dn punct de vedere al designului, este complet de culoare neagra si este construita din materiale de calitate care ii vor asigura o fiabilitate de lunga durata. Nu ocupa nici foarte mult spatiu, incadrandu-se intr-o zona limitata ca dimensiuni de 85 x 59.8 x 60 cm.
         Din punct de vedere tehnic masina de spalat vase Beko DEN28320GB are o capacitate de spalare vase de pana la 13 seturi selectand unul din cele 6 nivele de temperatura in functie de gradul de murdarie. Este eficienta si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum superioara A++ cu un consum anual de energie de 262 Kw. Apa consumata in decursul unui an daca o folosesti zilnic cel putin o data este de aproximativ 2800 litri. 
         Sunt disponibile 8 programe de spalare, suficient ca aceastea sa acopere o arie larga de necesitati printre care: program intensiv 70 de grade, program Bio/Eco 50 de grade, Clean & Shine, spalare rapida, si spalare la 30 de grade. Fiecare program poate fi costumizat selectand o multime de functii aferente de pe panoul de comanda. Acesta este dotat la randul lui cu un display LCD care te va tine la curent cu timpul ramas pana cand tot procesul de spalare va fi gata.
        Sistemul electronic de control al balansului va funtiona in asa fel incat zgomotul produs de masina de spalat vase sa fie minim echilibrand astfel cantitatea de vase la interior in mod automat (nivel zgomot 44 dB). O alta noutate este si faptul ca masina de sapalat Beko DEN28320GB beneficiaza de sistem iluminare la interior, astfel ca o poti folosi fara a avea probleme chiar si pe timp de noapte in lumina slaba.
        In modul de functionare programare intarziata vei putea seta ca masina de spalat vase sa functioneze in deplina siguranta chiar si atunci cand esti plecat de acasa sa porneasca si sa se opreasca la orele stabilite de tine. Ca elemente de protectie aceasta este dotata atat cu sistem anti inundatie cat si sistem de blocare acces interior si functii butoane.

Recomandare:

           Primesti garantie extinsa la 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                               Masina de spalat vase Beko DEN28320GB, 13 seturi, 8  programe, Afisaj LCD, Clasa A++, 60 cm, Usa sticla, Negru

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)