Masina de tocat carne Zelmer ZMM1508S pret si specificatii tehnice

     Zelmer ZMM1508S este un aparat de bucatarie fara de care nu te poti lipsi atunci cand vine vorba de a taia carne sau a pregati zarzavaturile de toamna, un model foarte bine accesorizat, disponibil la un pret foarte bun. 
     Motorul puternic de 1900 de W va strapunge cu usurinta orice tip de carne in doar cateva secunde. Se estimeaza ca la aceasta putere cantitatea de carne procesata intr-un minut poate ajunge la 2.3 Kg. In cazul in care acesta ramane blocat cu alimente la interior poti actiona functia reverse care pune in miscare lamelele de otel inoxidabil in sens invers. Sistemul dinamic de tocare de la interior este format din 3 lamele de dimensiuni variabile 2.7 mm, 4 mm si 8 mm. Pentru fructe si legume acesta vine dotat cu o sita pentru radere si feliere care va fi exact potrivita pentru astfel de operatiuni.
      Aparatul a mai fost testat si pe boabe de cafea, intreg procesul de maruntire fiind asemanatoar cu cea produsa de o rasnita autentica. Daca esti fan al carnatilor preparati de casa e foarte bine deoarece accesoriile din dotare vor pune umarul la umplerea eficienta si rapida a acestora in doar cateva minute.
     Alte accesorii care le primiti in pachetul comandat sunt: accesoriu impingere,  tava alimentare, accesoriu rosii, accesoriu carnati si storcator citrice.
     Dupa fiecare utilizate se recomanda spalarea tuturor componentelor si lasarea acestora pe un prosop atata timp cat apa sa se evapore. Piciorusele de sustinere cu care acesta este prevazut il vor fixa bine pe pozitie pe blatul de bucatarie astfel incat sa nu vibreze in timpul folosirii.

Recomandare:

          Este o masina de tocat carne profesionista care nu ar trebui sa lipseasca din bucataria ta in special de sarbatori: Verifica oferta pret

          Daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, zilele acestea avand o reducere semnificativa de pret: Verifica pret redus

                       Masina de tocat carne Zelmer ZMM1508S, 1900 W, 2.3 kg/min, Alb


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)