Pachet promo: Cuptor incorporabil Hotpoint FI6 864 SH IX HA dispozitiv de gatit modern

       Cuptorul incorporabil Hotpoint FI6 864 SH IX HA este o alegere inspirata daca doresti sa achizitionezi un sistem de gatit performant, care la pachet promotional vine complet echipat si cu plita incorporabila. Fiind o solute incorporabila, acesta va putea fi integrat cu usurinta in mobila bucatariei tale pentru a ocupa un spatiu cat mai limitat, caracterizat de urmatoarele valori: 59.5 x 59.5 x 56.4 cm. Cuptorul este alimentat electric, in timp ce plita foloseste alimentare la reteaua curenta de gaze. 
       Plita este dotata cu 4 ochiuri de gaz care asigura o inductie constanta actionate de butoanele frontale care beneficaza de aprindere electrica. Pe langa acestea este disponibil si un arzator de tip wok iar gratarul de sustinere a zonei de gatit este din fonta. Aprinderea este instanta datorita functiei cu aprindere electrica integrata.
       Designul este unul aparte, imbracat in partea frontala cu sticla neagra cu imbinari din inox de cea mai buna calitate. Panoul de comanda ofera acces rapid la toate functiile cuptorului, alegerea gamei de temperatura dar si timpul de preparare necesar pentru fiecare mancare in parte. Display-ul LCD te va tine la curent cu toate detaliile legate de procesul de preparare, timp, programe selectare si temperatura interioara. 
        Interiorul este bine captusit astfel incat pierderile de caldura sa fie minime iar consumul necesar incalzirii incintei sa fie unul cat mai mic. Cuptorul de fata este incadrat in clasa energetica A+ care ii confera acestuia un consum mediu de energie de 0.91 kW/h. Interiorul este unul spatios, astfel ca pentru modelul Hotpoint FI6 864 SH IX HA sunt disponibili pana la 73 de litri utili, zona de preparare a diverselor feluri de mancare.
        Functiile si programele disponibile, 8 la numar, acopera intreaga gama de necesitati: functie decongelare, grill cu convectie aer, treapta pentru pizza, functie pentru preparare a painii traditionale de cuptor, Turbo grill, coacere traditionala si aer fortat.
       Functia aer fortat de preincalzire reduce cu pana la 35% timpul necesar pentru atingerea temperaturii dorite. Pentru cei care sunt impatimiti de gustul unei pizza facute la cuptor acesta dispune de treapta speciala pentru prepararea blatului. Poti pregati la interior chiar si paine de casa, cu programul "Paine" care asigura conditii optime pentru procesul de dospire la interior si asista inteligent chiar si in timpul procesului de coacere.
       Functia de Turbo Grill ofera o patrundere in mod egal din toate partile a bucatelor pregatite la interior fiind unul dintre cele mai eficiente sisteme de gatit din domeniu. Pentru fiecare mod de gatire se poate apela si la functia de ventilare, care prin actiunea sa grabeste intreg procesul de gatire capacitand toata actiunea caldurii asupra alimentelor.
       Sistemul de iluminare intern dual te va ajuta sa privesti la interior procesul de preparare al alimentelor fara sa fie nevoie sa intervii si sa deschizi usa, prevenind astfel pierderea de temperatura.
       Peretii de la interior folosesc o asa numita tehnologie cu Nano-Coating care permite astfel indepartarea mult mai usoara a grasimii si in acelasi timp reduc mirosul care urmeaza sa se disperseze in timpul coacerii. Procesul de autocuratare hidroliza implica un set de panouri speciale montate la interior pe peretii care absorb si reduc mirosurile in timpul procesului de coacere. Astfel nu va mai fi necesar utilizarea materialelor abrazive de curatare sau a agentilor chimici.
       Balamalele usii de acces interior au un profil neted si in acelasi timp sunt rezistente. Geamul de protectie este unul rezistent termic si beneficiaza de doua straturi de geam cu izolare termica.

Recomandare:

       Consider ca nu ar trebui sa lipseasca din bucataria niciunei gospodine care se respecta, un dispozitiv performant care nu costa nici foarte mult: Verifica oferta pret

      Garantia extinsa de pana la 5 ani dar si transportul gratuit sunt alte motive care sa te faca sa il achizitionezi de aici

       Daca ai noroc zilele acestea il poti prinde la reducere, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Cuptor incorporabil Hotpoint FI6 864 SH IX HA, Electric, Multifunctional, 73 l, 8 functii, Grill, Timer, Hidroliza, Clasa A+  Cuptor incorporabil Hotpoint FI6 864 SH IX HA, Electric, Multifunctional, 73 l, 8 functii, Grill, Timer, Hidroliza, Clasa A+

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)