Panou radiant infrarosu Ensa P750E pret si specificatii tehnice

      Panoul radiant cu infrarosu Ensa P750E este o alternativa perfecta la incalzirea clasica folosind o centrala termica pe gaz, fiind o metoda mult mai eficienta si mai putin costisitoare, care va garanta un plus de siguranta si confort in timp. In plus durata de functionare a unui astfel de dispozitiv se intinde pana la 30 de ani si nu necesita revizii sau inlocuiri de piese perodice.
     Instalarea sa este la fel de simpla, astfel vei avea nevoie doar de cateva dibluri prinse in perete pentru o sustinere perfecta. Odata pozitionat suportul de culoare alb pe perete, acesta poate fi confundat de multe ori cu un tablou, unul care va genera caldura in incapere. In instalarea acestuia va trebui sa tii cont si de dimensiunile acestuia care sunt urmatoarele 1000 x 500 x 50 mm.
      Panoul radiant Ensa beneficiaza de display digital cu actionare prin touch-screen, telecomanda si termostat electronic. Termostatul va decupla functionarea acestuia indata ce este atinsa temperatura optima la interior, setata de utilizator.
      Panoul electric Ensa utilizeaza doua tipuri de transfer caldura: convectie si infrarosu si are o capacitate de incalzire de 750 W. Sistemul de incalzire radiant cu infrarosu actioneaza asemeni incalzirii solare incalzind aerul si obiectele din camera care vor reflecta caldura inapoi in mediul ambiant.
       Acesta va fi eficient in cazul unei camere de dimensiuni medii de 15-20 mp. Timerul incorporat va monitoriza gradual timpul de functionare acestuia, existand si posibilitatea de programare timp de functionare.
       Pentru siguranta ta, acesta beneficiaza si de protectie la supraincalzire, functie care opreste automat functionarea sa in cazul incalzirii componentelor peste limita admisa.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta, un sistem de incalzire ecologic care se va integra perfect in designul camerei tale: Verifica oferta pret

     Il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

                                      Panou radiant infrarosu Ensa P750E, Telecomanda, Display Digital, Touch Screen, Termostat, 750W,  Durata de viata pana la 30 ani

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)