Placa de indreptat parul Remington PROluxe S9100 pret si specificatii tehnice

     De cand am achizitionat placa de par Remington PROluxe S9100 parul parca a prins viata din nou, nu este deloc aspru iar rezultatul este unul excelent la fiecare utilizare. In plus coafura rezista in timp mai mult, straluceste, lucru care ma face sa ma simt mereu in centrul atentiei.
     Placa de par Remington PROluxe S9100 este una dintre cele mai profesioniste pe care am folosit-o pana acum, excelenta in ceea ce priveste rezultatele intinderii parului pe toata suprafata sa. Este foarte indemanatica, nu aluneca usor din mana, iar restul suprafetelor lucioase o fac sa arate foarte bine la exterior.
     Sistemul ingenios de reglare a temperaturii OptiSense simte prin intermediul senzorilor acolo unde trebuie canalizata mai multa energie termica si aplica valul de caldura la o temperatura constanta pe toata suprafata paletelor de prindere ceramica. Controlul temperaturii este unul electronic si poate fi vizualizat pe consola centrala prin intermediul unui display LED. Acesta poate fi reglat in mod precis pana la o temperatura maxima de 230 de grade Celsius. Setarea temperaturii se face in 9 trepte distincte progresiv la temperatura optima in functie de coafura pe care vrei sa o adopti si forma parului pe care o ai, pentru parul cret fiind necesar ultimile trepte de incalzire.
     Mie personal imi place foarte mult si faptul ca nu trebuie sa insisti de mai multe ori asupra unei singure suvite ca sa se indrepte perfect, lucru care il faceam destul de des cu alte modele mai vechi, care in timp duce la distrugerea parului. In plus invelisul ceramic ale celor doua paleti de prindere permite trecerea unei cantitati mai mari de par, astfel incat toata treaba asta cu indreptatul parului sa nu dureze foate mult.
      Odata pusa in functiune, incalzirea ei are loc in aproximativ 15 secunde iar in momentul in care temperatura este una optima se activeaza sistemul de oprire automat care o opreste din functionare. Functia de blocare a temperaturii dezactiveaza senzorii termic astfel incat variatia sa nu mai aiba loc.
     Impreuna cu placa de par Remington PROluxe S9100 mai primesti si o husa de protectie pe care o poti utiliza atunci cand vei pleca in deplasare in excursii.

Recomandare:

          Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de indreptat parul performant la un pret accesibil: Verifica oferta pret

         Deasemena daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discont semnificativ: Verifica pret redus



                       Placa de indreptat parul Remington PROluxe S9100, Invelis ceramic Ultimate Glide, Tehnologie OPTIheat, 230 grade, LCD, 9 setari temperatura, Incalzire rapida, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)