Radiator cu halogen ZILAN ZLN-8397 pret si specificatii tehnice

     Sezonul rece aproape ca a venit asa ca e cazul sa te asiguri ca nu vei avea probleme cu frigul achizitionand un radiator cu halogen asa cum este ZILAN ZLN-8397, unul dintre cele mai ieftine solutii termice pentru iarna acesta, dar in acelasi timp foarte eficient. 
     ZILAN ZLN-8397 este un radiator cu o putere maxima exprimata la 1200 W pentru care poti selecta 3 trepte de intensitate progresiva la 400 W, 800 W si 1200 W. La interior acesta are 3 elementi de ncalzire care sunt protejati de o grila metalica la exterior fiind eficient in cazul unei camere de pana la 36 m cubi.
     Acesta beneficiaza de termostat siguranta care activeaza/dezactiveaza functionarea acestuia in momentul in care este atins confortul termic stabilit, functie de oscilatie si siguranta protectie supraincalzire care opreste automat functionarea aparatului in cazul in care temperatura mecanismelor de la interior sar peste limita admisa a temperaturii optime.
     Cele doua picioruse cu care este prevazut ii permit acestuia sa aiba o stabilitate buna indiferent de suprafata pe care il vei aseza.

Recomandare:

      Este solutia ideala acum in prag de sezon rece, un radiator cu halogen performant de la ZILAN, disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus


                        Radiator cu halogen ZILAN ZLN-8397, 1200W, 3 trepte de incalzire, unghi larg oscilatie

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)