Robot de bucatarie Philips Viva Collection HR7761/00 pret si specificatii tehnice

       Philips Viva Collection HR7761/00 este un robot de bucatarie multifunctional care te va ajuta de fiecare data atunci cand prepari mancarea pentru intreaga familie, un dispozitiv complet de la un brand de renume, Philips, care beneficiaza de numeroase functionalitati. Stim cu totii cat este de greu atuncic and vii de la munca si nu mai ai deloc mancare in frigider, moment in care iei decizia ca e cazul sa gatesti ceva pentru tine si intreaga familie. Mai rau este atunci cand nu ai pe cine te baza sa te ajute, lucru care face ca intreg procesul de gatire sa dureze mai mult.
      Poti spune de acum ca cu noul robot de bucatarie Philips Viva Collection HR7761/00 il vei putea lua ca si asistentul tau deoarece stie sa faca o multime de lucruri.
      Constructia aparatului este una foarte solida, desi este realizat in mare parte din plastic, lucru care nu se va vedea mai deloc, materiale de calitate, rezistente si bine finisate. Forma aparatului nu este una definita complet, mai ales ca acesta beneficiaza de numeroase accesorii care pot fi montate si demontate pentru a servii nevoilor de moment.
      Philips Viva Collection HR7761/00 beneficiaza de un motor puternic de 750 W care este folosita in beneficiul celor 28 de functii cu care a fost prevazut sa functioneze. Aceste functii sunt conditionate si de accesoriile cu care este prevazut si anume: functie de blender, rasnita, taiere, feliere, stoarcere, etc. Accesoriile in forma de disc din inox se vor potrivi perfect pentru oricare din functiile aferente amintite mai sus. In functie de alimentele preparate, viteza de lucru poate fi variata in una din cele doua trepte sau alegand modul de functionare Turbo care va folosi intreaga putere pentru a zdrobi alimentele cu o duritate mai mare.
      Acesta beneficiaza de o capacitate totala a bolului principal de 1.5 litri, are o capacitate de a framanta aluat de 500 g, iar blender-ul are o capacitate de stoarcere de pana la 1 litru. Dupa cum am mentionat, acesta va putea fi folosit in numeroase operatiuni la bucatarie pentru a pregati diverse retete sau bauturi racoritoare din fructe si legume.
      Acesta va impresiona si la capitolul accesorii, un dispozitiv foarte bine dotat care are urmatoarele: accesoriu framantat, discuri taiere, chopper, discuri emulsionare, discuri feliere, discuri granulare, discuri radere si cutit universal.
      Consumul energetic este foarte mic, iar nivelul de zgomot se incadreaza in limitele normale pentru un astfel de dispozitiv.

Recomandare:

       Eu il folosesc de aproape 2 luni si pot spune ca viata la bucatarie s-a imbunatatit considerabil, astfel ca il recomand oricarei gospodine mai ales ca nu costa nici foarte mult: Verifca oferta pret

        Il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, acesta avand un discount considerabil care il face un best buy: Verifica pret redus

                            Robot de bucatarie Philips Viva Collection HR7761/00, 750 W, bol 1.5 l, blender 1 l, 2 viteze + Pulse, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)