Sandwich-maker Star-Light TIA-780W pret si specificatii tehnice

      Dimineata atunci cand esti pe fuga si te grabesti sa pleci cat mai devreme de acasa sa nu intarzii la munca sau la scoala, sandwich-maker-ul Star-Light TIA-780W poate fi o alegere excelenta, mai ales ca este capabil sa prepare un sahdwich rapid si gustos. Este o minunatie mai ales ca dimineata nu reusim niciodata sa pregatim o masa consistenta, iar timpul pare ca se scurge atat de repede. Daca inainte mai saream si peste micul dejun, de cand am achizitionat Sandwich-maker Star-Light TIA-780W nu ai cum sa rezisti mirosului de paine prajita cu sunca si cascaval asa ca primul lucru care l fac dimineata este sa ii pun in functiune.
     E atat de interesant ca odata ce ai asezat sandwich-rile acestea se fac singure si nu trebuiesc supravegheate deoarece sistemul de oprire automat dezactiveaza functionarea sa atunci cand trebuie astfel incat sa nu se arda mancarea. In tot acest timp poti face si alte lucruri si sa nu stai cu griji.
     Placa de gatire de la interior are un format de grill antiaderent, pentru ca alimentele gatite la interior sa fie bine fixate si apoi coapte uniform.
     Sandwich-maker Star-Light TIA-780W  are o putere de 780 W si beneficiaza de mai multe functii printre care: functie grill, sistem blocare, sistem anti-aderent si placi anti-aderente. Manerul cu functie rece iti va permite sa il utilizezi in orice moment, chiar si atuncic and este in functiune.

Recomandare:

       Este excelent pentru oricine isi doreste un aparat de gatit practic pentru bucatarie, ideal pentru a pregati o masa rapida, disponibil la un pret excelent: Verifica oferta pret

      Zilele acestea poate fi achizitionat mai ieftin de atat, aceste beneficiind de o reducere consistenta: Verifica pret redus

                               Sandwich-maker Star-Light TIA-780W, 780 W, Negru/Inox

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)