Soba pe gaz TESY LD 168D pret si specificatii tehnice

      O solutie buna de incalzire la casa in zonele rurale sau acolo unde nu exista retea de gaz este soba TESY LD 168D, un dispozitiv perfect pentru incalzirea de la iarna care nu te va lasa sa tremuri in frig. Foloseste alimentarea pe gaz dar la bulelie, acesta nefiind conforma cu sistemul de distributie gaz normal.
      Ca design aceasta arata foarte bine, nu ocupa un spatiu foarte mare, poseda 4 roti de deplasare rapida, iar materialele din care este construita sunt destul de calitative astfel incat sa spunem ca e o investitie de succes. 
      Cu o putere maxima de 4200 W, soba Tesy dispune de trepte de putere la 1550 W, 2900 W si 4200 W. Ca eficienta aceasta va da caldura optima pentru o camera cu un volum de pana la 100 m cubi. Debitul de consum de gaz variaza intre 305 gr/h la putere maxima si 135 gr/h in treapta minima de putere. Punerea in functiune se face prin pasarea unui buton piezo-electric situat in zona panoului de comanda.
     In timpul functionarii soba nu emana gaz sau miros de ars, fiind un dispozitiv de incalzire ecologic care nu va afuma incaperea. Daca o folosesti de 2-3 ori pe zi aceasta va da un randament foarte bun in ceea ce priveste caldura dar si al consumului, fiind o alegere mai ieftina de incalzire fata de un dispozitiv alimentat electric.

Recomandare:

      Este solutia ideala acum in prag de sezon rece, o soba pe gaz performanta de la Tesy disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      O poti achizitiona zilele acestea avand o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus


                             Soba pe gaz TESY LD 168D, 4200 W, 3 trepte de putere

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)