Sony Xperia XA pret si specificatii tehnice

    Telefonul mobil Sony Xperia XA este un model destul de solid la prima vedere, construit din materiale de calitate, in mare parte plastic dar pe alocuri in zonele mai solicitante si aici ma refer la margini vedem si prezenta aluminiului.
    Sony Xperia XA este un telefon mobil care te va captiva inca de la prima utilizare, este subtire si delicat si ofera suport pentru cartela de tip Nano-SIM. Viteza la internet este esentiala mai ales ca traim in era vitezei, astfel ca modelul prezent dispune de suport 4G cu viteze de dowload de pana la 150 Mb/s.
     Ecranul care masoara in diagonala 5 inchi reprezinta dimensiunea ideala pentru orice operatiune pe care doresti sa o faci, navigare internet, filme si seriale online si jocuri video. ACesta este unul de tip IPS si suporta rezolutii HD cu 1280 x 720 pixeli. Culorile se vad excelent, foarte bine conturate atat la nivel de contrast, culori dar si luminozitate.
     La partea de componente tehnice, acesta vine dotat cu un procesor Helio P10 Octa Core tactat la 2.0 Gz + 1.0 Ghz are o memorie RAM de 2 Gb si suporta un spatiu de stocare de pana la 16 Gb, extensibil pana la 200 Gb prin atasarea unui card microSD. Device-ul dispune de un sistem de racire foarte bun, astfel ca indiferent de cat l-ai folosi la capacitate maxima nu se incalzeste foarte tare iar consumul energetic utilizat de componente este optimizat pentru o autonomie de lunga durata. Sistemul de operare disponibil pentru acest model este Android 6.0 Marshmallow.
     Camera foto principala are un senzor de 13 MP si vine dotata cu blitz LED in timp ce camera de pe fata are un senzor de 8 MP. Camera foto principala nu este una tocmai de amatori, stie sa stabilizeze foarte bine imaginile in miscare, are blitz flash integrat, si beneficiaza de mai multe moduri de fotografiere precum, panoramic, Face Detection, HDR, Face Beauty, etc. Acesta este capabil sa filmeze la o rezolutie de 1080p cu 30 de fps.
      Pe partea de conectivitate acesta suporta transmisie de date prin bluetooth, si internet prin 4G si Wi-Fi. Bateria de capacitate 2300 mAh va face ca acesta sa aiba o autonomie de pana la 11 H in conditii de apel continuu. In medie durata de funtionare la o utilizare medie este de doua zile. Incarcatorul cu functie incarcare rapida UCH12 ii va da acestuia energia necesara functionarii de pana la 5.5 ore pentru doar 10 minute tinut in priza.
       O alta noutate este si faptul ca este capabil sa receptioneze semnal radio in banda de FM.

Recomandare:

           Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon mobil performant care sa arate foarte bine la exterior si sa fie disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         
          In functie de personalitatea proprie, poti opta pentru mai multe culori, de alb, auriu, roz si negru, toate disponibile aici

           Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativVerifica pret redus



Telefon mobil Sony Xperia XA, 16GB, 4G, Graphite Black Telefon mobil Sony Xperia XA, 16GB, 4G, Graphite Black
     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)