Televizor LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55K6372 pret si specificatii tehnice

      Cu noul televizorul curbat Smart Samsung 55K6372 poti spune ca cinematograful s-a mutat la tine acasa, mai ales ca beneficiaza de un ecran cu forma usor curbata de 138 cm, are si functie de Smart tv, si este excelent pentru orice pasionat de tehnologie. Vei fi conectat la informatie cu noua interfata Smart care permite afisarea in timp real a fluxului de informatii de pe retelele sociale, permite navigarea online prin broserele proprii si include numeroase aplicatii de vizualizat filme si seriale online.
      La capitolul estetic, acesta arata absolut magnific, cu margini atat de subtiri incat imaginile se confun cu toata suprafata, lucru care imi place foarte mult. Rezolutia Full HD cu 1920 x 1080 este una excelenta, mai ales ca la noi trasmisiunile prin cablu mai au de evoluat pana la stadiul de UHD, pentru mment fiind mai mult decat acceptabil.
     Fiind curbat atrage atentia in mod deosebit, diferentiindu-se de smart tv-urile plane. Acest televizor este  un SMART LED curbat care iti taie rasuflarea inca de la prima vedere, prim dimensiunea imaginilor care vin sa satisfaca pana si cele mai exigente gusturi in materie de claritate culoare si contrast. 
      Imaginea trasmisa este trecuta prin mai multe filtre si sisteme de procesare a imaginii avansate, printre care: Motion Rate 100 - detecteaza miscarile si cadrele care se succed rapid si le optimizeaza pentru o fluenta constanta, PQI 800, Wide Color Enhancement - sistem automatizat de imbunatatire cromatica, Auto Depth Enhancer - stabileste clar culorile de nuanta inchisa si cele de culoare deschisa, Auto motion plus, etc.
      Sunetul este un alt element care reuseste sa impresioneze. Nu e nevoie sa il ridici la maxim pentru a avea parte de un sunet puternic dar si in cazul urcarii in volum, acesta isi pastreaza consistenta si claritatea. Inaltele se aud bine in rezonanta, la fel si bass-ul experienta fiind una pe cat se poate de interesanta.. Acesta este compatibil cu Dolby Sound, DTS Studio Sound si DTS Premium Sound 5.1 specific pentru sistemele de tip home cinema.
      Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.
      Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, port component, 2 porturi USB 2.0, minijack pentru casti, slot CI+ si iesire audio digitala.  Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.
      Procesorul puternic Quad Core va oferi performantele de care ai nevoie pentru a rula cele mai complexe aplicatii tv in interfata Smart a acestuia.Vei observa imediat diferenta prin rapiditatea crescuta in multitasking prin comutarea imediata intre aplicatii si continut web. Vine preinstalat cu aplicatii web native, suporta conexiuni cu alte dispozitive mobile sau tableta de tip Smart, DLNA, si internet prin Wi-Fi. Te poti conecta cu diverse dispozitive mobile la acesta sau invers si astfel reda c0ntinut la rezolutii superioare.
      O noutate pentru sistemul de operare propru reprezinta si aplicatia educationala Samsung EduPedia, unde vei gasi materiale educative, carti, manuale pentru tinerii scolari, liceeni sau din domenii mai complexe de studiu. Poti acum accesa materialele scolare digitale din noua sala de curs a viitorului din confortul propriei tale case.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior Full HD, disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret

          In plus beneficiaza de garantie de pana la 24 de luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

                               Televizor LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55K6372, Full HD


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)