Televizor LED FINLUX 24F160 pret si specificatii tehnice

      FINLUX 24F160 este un televizor LED de mici dimensiuni, 61 cm in diagonala, care se va potrivi perfect in ideea in care vrei sa il folosesti ca al doilea televizor la bucatarie sau intr-o camera mai mica pe post de monitor pentru desktop/laptop. 
      Arata bine din punct de vedere al designului, este subtire iar acest lucru este pus in valoare de materialele de calitate care beneficaza de finisaje la cel mai inalt standard. Suportul de sustinere in forma de T il fac pe acesta sa stea bine fixat pe orice suprafata.
      Televizor LED FINLUX 24F160 beneficiaza de un ecran LED HD care suporta rezolutii de pana la 1366 x 768 pixeli cu un contrast nativ de 1000:1 si o luminozitate de 300 cd/mp. Timpul de raspuns este de aproximativ 5 ms iar unghiul de vizibilitate de 170 de grade. 
      Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo  care livreaza impreuna o putere de 5 W.
      Este compatibil cu cele mai noi tipuri de transmisii DVB-T/DVB-C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi TV atat in format digital cat si analogic.     
      Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 2 porturi HDMI, un port component, 1 port USB 2.0, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret redus

         Primesti garantie extinsa pana la 5 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

                        Televizor LED FINLUX 24F160, 61cm, HD ready


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)