Televizor LED SmartTech 24DTV1 pret si specificatii tehnice

      SmartTech 24DTV1 este un televizor din categoria Non Smart cu o diagonala de 60 cm, lucru care il face ideal in cazul in care ti-l doresti pentru bucatarie sau pentru o camera mai mica. Este un dispozitiv care beneficiaza si de iesire PC, astfel ca il poti utiliza la nevoie si ca monitor pentru laptop sau PC. Partea buna este ca il poti instala si pe un suport de televizor, mai ales ca este un model subtire cu o greutate de pana in 5 Kg.
      Constructiv, acest televizor va surprinde prin designul sau subtire, materialele de calitate dar si finisajele care sunt realizare in mod corespunzator de bine. Aditional vine si telecomanda inclusa in pachet, cu ajutorul careia vei putea face toate setarile de imagine, sunet si programe tv.
     Display-ul care masoara in diagonala 60 cm, suporta rezolutii la o calitate HD cu 1366 x 768 pixeli. Beneficiaza de un contrast nativ de 5000:1 si o luminozitate de 250 cd/mp. Timpul de raspuns este de aproximativ 5 ms iar unghiul de vizibilitate de 176 de grade. 
     Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo  care livreaza impreuna o putere de 5 W.
     Este compatibil cu cele mai noi tipuri de transmisii DVB-T/DVB-C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi TV atat in format digital cat si analogic.
     Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu un port HDMI, un port component, 1 port USB 2.0, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret redus

          Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

                        Televizor LED SmartTech, 60 cm, 24DTV1, HD Ready,  Negru


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)