Televizor LED UTOK U32HD5 imagini decente la un pret accesibil

     UTOK U32HD5 este un televizor excelent pentru cei care nu doresc performante extraordinare, un model cu o imagine desul de precisa, timp bun de raspuns in frecventa care beneficiaza de un ecran de 80 cm cu rezolutie HD. Este un televizor din categoria Non-Smart, an de fabricatia 2016, potrivit pentru orice camera, reprezentand o optiune de luat in considerare daca esti in cautarea unui model ieftin capabil sa redea imagini calitative.
     Arata bine si ca design, este prevazut cu doua picioruse de sustinere care il fixeaza bine pe pozitie, este subtire, iar ramele care inconjoara exranul nu ocupa mult din suprafata de vizualizare. 
       Ecranul LED cu care acesta este dotat masoara in diagonala 80 de cm si suporta o rezolutie HD fiind pregatit sa ofere imagini la cea mai buna calitate. Imaginile sunt clare, fara distorsiuni cu un unghi de vizibilitate acceptabil. Lumina din spatele ecranului este specificata de indicativul 200 cd / mp, are un contrast nativ de 900:1 si dispune de un unghi de vizualizare excelent de pana la 178 de grade. Privit din lateral imaginile isi pastreaza forma, culorile sunt la fel de precise iar acest lucru este acompaniat de sistemul audio integrat de putere care creaza atmosfera propice te va acapara de fiecare data.
      Sistemul audio integrat format din doua boxe stereo ofera un sunet de inalta calitate la un standard foarte bun. Sunetul redat de cele doua boxe stereo este unul destul de calitativ, cu o putere de iesire de 12 W. 
       Este compatibil cu cel mai nou standard de emisie disponibil pe teritoriul din Romania datorita tunnerului digital DVB-T /T2/C capabil sa receptioneze o multitudine de canale in digital. Pentru control de la distanta, televizorul dispune de o telecomanda slim, cu butoane intuitive care are o arie de semnal de pana la 7-8 metri.
      Acesta sta bine si pe partea de conexiuni fiind dotat cu un port HDMI, o intrare USB 2.0, Scart si  intrare jack pentru casti televizorul putand fi conectat la dispozitive externe foarte usor. Meniul sau este usor de configurat si datorita faptului ca acesta este disponibil si in limba romana.

Recomandare:

      Nu vad de ce as putea da mai multi bani pe un alt televizor cand pot avea tot ceea ce imi trebuie la acest model, ieftin, performant si destul de accesibil: Verifica oferta pret

      Garantia oferita de producator este de 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Zilele acestea televizorul Utok beneficiaza si de o reducere consistenta, pret la care il consider un best buy: Verifica pret redus

                        Televizor LED UTOK, 80 cm, U32HD5, HD

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)