Televizor Smart LED Star-Light 4DM6000 pret si specificatii tehnice

      Star-Light 4DM6000 este unul dintre cele mai ieftine televizoare de tip Smart Tv, un dispozitiv multimedia de dimensiuni medii care poate fi folositor atat in camera de zi cat si la bucatarie. Pretul este unul mai mult decat excelent, mai ales ca nu exista alt televizor mai ieftin de atat care sa aiba integrata si o interfata Smart. 
    Accesul la interfata Smart se face rapid urmarind comenzile de pe telecomanda care vine cu acesta la pachet. Actiunea de comutare din zona Tv in interfata Smart se face rapid, fara sa existe intarzieri, iar aici gasesti numeroase aplicatii care sa te ajute la navigarea online, aplicatii pentru filme si seriale online (Netflix, HBO GO, etc.) si cele pentru retelele sociale. In functe de necesitati poti instala si alte aplicatii din zona de Market.
     Acesta este o optiune practica mai ales ca nu cantareste foarte mult, este destul de compact si arata bine si ca design. Este un modet destul de subtire care va putea fi integrat cu usurinta oriunde in casa ta. Suportul in forma de T ii va asigura acestuia stabilitate si siguranta chiar si in timpul vibratiilor.
     Display-ul de dimensiune 60cm te va tine conectat la filmele si serialele preferate, pe care le poti urmari impreuna cu toata familia. Imaginile clare, bine definite sub aspectul culorii, luminozitatii dar si contrastului, sunt rezultatul rezolutiei HD care va scoate in evidenta fiecare detaliu al cadrelor transmise. Astfel, caracteristicile de imagine sunt date de urmatoarele valori: contrast dinamic de 3000:1, luminozitate de 220 cd/mp, si un timp de raspuns in frecventa de 8.5 ms.
      Caracteristica de imagine Digital Noise Reduction va filtra zgomotul de pe imagine in cazul transmisiilor Tv mai proaste, si va incerca astfel sa aduca imaginea intr-o stare cat mai buna, apropiata de normalitate si claritate.
      Privit din lateral, vizibilitatea va fi una foarte buna pana la un unghi maxim de 178 de grade. Sunetul va fi si el parte din acest peisaj, reusind sa induca acea atmosfera placuta care sa te tina legat mai multe ore de televizor in timp ce urmaresti programele preferate (sistem boxe stereo 5W).
      Telecomanda din dotare va fi cel mai bun asistent atunci cand vine vorba de a configura aspectul imaginilor, selectia posturilor sau alti parametrii, reactia televizorului fiind una pe masura asteptarior. 
      Tunner-ul DVB-T/C respecta cele mai noi standarde ale receptiei, in concordanta cu cerintele UE, astfel ca receptia posturilor va fi facila in toate benzile de transmisie. Pentru transmisie digitala de la operatorul de cablu, televizorul beneficiaza de slot CI+. Conexiunea la internet va fi asigurata de antena wireless care vine integrata in dispozitiv.
      Pe partea de conectivitate, televizorul Star-Light 4DM6000 are disponibile mai multe porturi: 1 port HDMI, intrare pentru calculator, intrare USB 2.0, SCART, slot CI+, iesire coaxiala, Scart, VGA, intrare audio si casti pentru PC, etc. Televizorul are si functie de teletext, control parental care limiteaza accesul la anumite programe si functie sleep care anuleaza functionarea acestuia la un interval de timp stabilit de utilizator.
       Consumul energetic va fi mereu un aspect important, un model destul de economic la doar 19 W putere consumata

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mai mici, capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior HD, totul la un pret foarte bunVerifica oferta pret
          
       Garantia oferita este de 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus


                            Televizor Smart LED Star-Light, 60 cm, 24DM6000, HD Ready

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)