Uscator rufe MIELE TKB 550 WP pret si specificatii tehnice

      Produsele MIELE sunt dispozitive de tip electrocasnice exclusiviste care beneficiaza de functii si tehnologii de ultima generatie, in exclusivitate, produse in Germania pentru a fi distribuite publicului larg care simte diferenta dintre un electrocasnic produs de orice alt brand si MIELE, un brand care inspira calitate, performanta si riguare. 
     Umiditatea excesiva din atmosfera odata cu venirea sezonului rece face uneori ca uscatul rufelor in modul traditional pe franghie sa dureze chiar si zile. Astfel daca vrei sa beneficiezi de hainele gata spalate in cel mai scurt timp, si sa le imbraci la cateva minute dupa ce au fost spalate iti recomand un uscator de rufe profesionist, si anume MIELE TKB 550 WP.
     Panoul de comanda ofera acces rapid la functiile de program, selectia gradului de umezire al rufelor gata scoase la interior si durata de program. Designul usor inclinat face ca functiile active sa fie vizibile mult mai usor din punctul vertical in care se va afla utilizatorul. Pe langa partea de comanda acesta beneficiaza de un display LCD de dimensiuni mai care te va tine la curent cu toate optiunile active, durata program si timp ramas pana la finalizare.
     Accesul la interior se face frontal, o zona suficient de mare in deschidere pentru a putea introduce la interior articole de vestimentatie mai voluminoase. Deschderea larga cu un unghi de pana la 170 de grade ofera un grad de libertate optim utilizatorului.
     Consumul energetic nu va fi o problema de luat in seama deoarece MIELE TKB 550 WP este una dintre cele mai economice uscatoare, dovada fiind incadrarea acesteia in clasa de eficienta A++  pentru care avem un consum estimat de 0.99 KWh. 
     Din punct de vedere tehnic, uscatorul MIELE TKB 550 WP are o capacitate de incarcare de pana la 8 Kg rufe pentru care foloseste pana la 11 programe predefinite. Procesul de uscare modern implica o pompa de caldura care introduce aer la interior in casacada, variind temperatura treptat astfel incat tesatura sa nu sufere deteriorari.
      Programele de lucru fac referire la tipul de tesatura, astfel avem programe adaptate la tipul de tesatura (bumbac, sintetice, lana, matase, delicate), usor de calcat - permite uscarea rufelor cu grija astfel incat sa nu se formeze cute la exterior, programe Eco, program rapid, program care permite setarea unui anumit grad de umezire astfel incat hainele sa fie mai usor de calcat.
     Tot la interior se gasesc mai multi senzori de monitorizare umiditate rufe care vor masura gradul de umezire al rufelor, lucru care face ca masina sa isi adapteze programele de lucru la necesitatile curente. Cuva in forma de fagure permite o patrundere mai buna a aerului cald din toate partile laterale pastrand astfel o temperatura constanta la interior pentru o uscare constanta pentru tot volumul de rufe.
     Uscatorul dispune si de suport special pentru parfum, care poate fi adaugat asupra rufelor pentru ca acestea sa miroasa a proaspat. 
     Nivelul zgomotului in timpul functionarii este incadrat in nivelul normal pentru un astfel de dispozitiv de aproximativ 66 dB.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



                              Uscator rufe MIELE TKB 550 WP, 8 kg, pompa de aer cald, A++

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)