Uscator rufe MIELE TKG 850 WP SteamFinish&Eco Chrome Edition pret si specificatii tehnice

     MIELE TKG 850 WP este un uscator profesionist care se alatura gamei intregi de produse germane MIELE, un model de editie speciala care utilizeaza ca materiale de constructie inox si crom. 
     Umiditatea excesiva din atmosfera odata cu venirea sezonului rece face uneori ca uscatul rufelor in modul traditional pe franghie sa dureze chiar si zile. Astfel daca vrei sa beneficiezi de hainele gata spalate in cel mai scurt timp, si sa le imbraci la cateva minute dupa ce au fost spalate iti recomand un uscator de rufe profesionist, si anume MIELE TKG 850 WP.
     Panoul de comanda ofera acces rapid la functiile de program, selectia gradului de umezire al rufelor gata scoase la interior si durata de program. Designul usor inclinat face ca functiile active sa fie vizibile mult mai usor din punctul vertical in care se va afla utilizatorul. Pe langa partea de comanda acesta beneficiaza de un display LCD de dimensiuni mai care te va tine la curent cu toate optiunile active, durata program si timp ramas pana la finalizare.
    Accesul la interior se face frontal, o zona suficient de mare in deschidere pentru a putea introduce la interior articole de vestimentatie mai voluminoase. Deschderea larga cu un unghi de pana la 170 de grade ofera un grad de libertate optim utilizatorului.
     Consumul energetic nu va fi o problema de luat in seama deoarece MIELE TKG 850 WP este una dintre cele mai economice uscatoare, dovada fiind incadrarea acesteia in clasa de eficienta A+++  pentru care avem un consum estimat de 2.14 kWh KWh. MIELE TKG 850 WP este un uscator profesionist cu o capacitate de stocare de pana la 8 Kg rufe pentru care poti folosi pana la 19 programe diferite de uscare.
     Vei obtine rezultate perfecte la uscare datorita sistemului senzoriat cu brevet Perfect Dry care urmareste indeaproape intreg procesul de uscare si face masurari constante cu privire la umiditatea din rufe. Calcarul din rufe poate influenta detectarea nivelului de umiditate din rufe, dar cu noul sistem de detectie Perfect Dry toate aceste neajunsuri au fost rezolvate, un senzor care stie sa detecteze si nivelul de saruri minerale din apa.
     Etansarea impotriva scurgerilor este mereu importanta in cazul lui MIELE TKG 850 WP, astfel cu cat mai putin aer cald si umed va scapa din aparat cu atat procesul de uscare al rufelor va dura mai putin, lucru care MIELE TKG 850 WP il face foarte bine.
      Sensul de rotatie al tamburului este schimbat la intervale de timp stabilite de producator pentru a asigura astfel o uscare uniforma si care sa previna sifonarea.
      Structura de fagure a tamburului ridica rufele in sus in tambur in timpul operatiei de centrifugare, articolele vestimentare fiind astfel expuse mai mult timp fluxului de aer cald. In plus pentru o utilizare cat mai usoare si in conditii de lumina scazuta, tamburul vine dotat cu sistem iluminare cu becuri LED astfel incat sa te descurci cu usurinta.
      Programele de lucru 16 la numar, acopera intreaga gama de necesitati de care poti avea de la un astfel de dispozitiv modern de uscare: Automat Plus - ideal in cazul rufelor mixte din mai multe categorii, delicate, camasi, ingrijire manuala a articolelor din matase - uscare delicata pentru articolele din matase, lana, express - proces de uscare rapida, denim, outdoor - pentru haine imprermeabile, aerare - reimprospatare lucruri care nu necesita o spalare inprealabil, netezire blanda - excelent in cazul rufelor cu cute in forma umeda, netezire cu abur - sistem de infuzie abur pentru sscoaterea cutelor.
      Alegand modul de programare cu start intarziat vei putea astfel sa alegi inceperea programului de lucru mai tarziu, atunci cand esti plecat de acasa si sa il inchei tot la o ora stabilita de tine. Sistemul de amanare permite o programare intr-un interval de pana la 24 de ore.
      Sistemul de monitorizare Eco Feedback te va ajuta sa ajustezi parametrii astfel incat sa stii exact consumul la care sa te astepti pentru procesul de uscare ce urmeaza sa il incepi. Dealtfel uscatorul face parte din categoria celor mai eficiente de acest tip, avand un compresor controlat care functioneaza economic atingand calificativul energetic A+++. 
      Sistemul de filtrare modern permite retinerea cu usurinta a scamelor rezultate din procesul de uscare astfel incat sa nu infunde reteaua de evacuare a aparatului.
      Procesul tehnologic de uscare include o pompa de caldura care este protejata de un sistem de filtrare eficient care nu necesita curatare. Sistemul de evacuare apa nu necesita instalare speciala astfel ca poti scurge apa rezultata din condens direct in chiuveta sau in baie. 
      Carcasa si circuitul intern a uscatorului MIELE TKG 850 WP sunt concepute pentru a minimiza fluxul de aer si zgomotul rezultat. Astfel avem parte de un uscator foarte silentios care prin activarea programului Quiet poti spune ca trece aproape neobservat cum ca ar fi in functiune.

Recoamndare:

       MIELE TKG 850 WP este un uscator profesionist care poate fi folosit foarte bine atat in mediu industrial cat si acasa la tine, un produs de exceptie disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Garantia standard este de 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

      Beneficiezi de un extra discount zilele acestea, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri: Verifica pret actualizat


                               Uscator rufe MIELE TKG 850 WP SteamFinish&Eco Chrome Edition, 8 kg, pompa de aer cald, A+++

          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)