Allview P6 Energy Lite pret si specificatii tehnice

      Allview P6 Energy Lite este un telefon mobil din gama middle care pe langa caracteristicile de navigare intalnite in cazul acelora care beneficiaza de sistem de operare Android, acesta are incorporat o baterie mare care ii va asigura o autonomie sporita. Cu acest model poti spune ca ai rezolvat o mare parte din problemele cauzate de lipsa energiei in baterie, ba chiar in plus poti alimenta si alte dispozitive mobile din jur. 
      P6 Energy Lite este un telefon mobil potrivit pentru orice varsta, un smartphone compatibil Dual SIM care permite accesul rapid in acelasi timp la doua cartele telefonice. Ce design aceasta arata excelent, fiind fabricat dintr-un policarbonat de buna calitate lucios pe ambele parti. Allview P6 Energy Lite este compatibil cu retelele de internet de mare viteza 4G si ruleaza ultima versiune de Android, 6.0 Marshmallow. Poti descarca rapid fisiere si viziona filme si seriale online in timp real atat prin conexiunea Wi-Fi sau cea 4G.
      Telefonul are un display generos de 5 inchi, o dimensiune ideala pe care sa o poti gestiona cu o singura mana. Ecranul este unul de tip IPS care suporta o rezolutie de 854 x 480 pixeli. Sticla Asahi Glass are proprietatea de a se zgaria mai greu si de a face fata mult mai bine la socuri.
      P6 Energy Lite este dotat cu un procesor Quad Core, cu 4 nuclee fizice, tactat la frecventa de 1 Ghz. In componenta are si o memorie de 1 Gb, iar spatiul de stocare de 8 Gb intern poate fi suplimentat prin atasarea unui card microSD de pana la 128 Gb.
      Camera foto frontala de 2 Mp are actiuni si filtre dintre care cele mai interesante (Beauty face, portrait) care te vor ajuta sa scoti cele mai cool poze pe care sa le impartasesti pe retelele sociale cu prietenii. Camera principala de pe spate are un senzor de 8 MP si beneficiaza si de blitz integrat.
      Bateria de tip Li-Polymer de 4000 mAh ofera telefonului o autonomie de pana la 2 zile in conditiile in care il vei folosi intens, conversatii si web browsing. Alte aspecte legate de conectivitate sunt urmatoarele: are suport bluetooth, radio FM, suporta servicii de email prin Push email si SMTP.
      Senzorii optici de la exterior vor interactiona mereu cu utilizatorul, astfel acesta are un senzor de tip accelerometru - rotire imagine in sens gravitational, senzor de proximitate - activeaza lumina display in functie de cat de aproape esti de ecran si senzor de lumina.

Recomandare:

        Este un telefon mobil care merita luat in seama daca iti doresti un dispozitiv mobil cu un ecran mare foarte bine dotat la capitolul performante hardware capabil sa ruleze aplicatii de ultima generatie: Verifica oferta pret
        
         Il poti achizitiona zilele acestea avand o mica reducere de pret, oferta care consider ca este un adevarat best buy: Verifica pret actualizat


Telefon mobil Allview P6 Energy Lite, Dual SIM, 8B, 4G, Black Telefon mobil Allview P6 Energy Lite, Dual SIM, 8B, 4G, Black

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)