Allview X3 Soul Pro pret si specificatii tehnice

      Allview X3 Soul Pro face parte din gama de sus a celor de la Allview, un telefon profesionist asa cum si numele sugereaza care beneficiaza de dotari de calitate la mai toate capitolele. Este o o alegere perfecta in ideea in care iti doresti un device premium dar in acelasi timp vrei sa nu dai foarte multi bani, fiind o varianta viabila pentru a inlocui vechiul tau smartphone. 
      Partea de estetica frontala se aseamana mult cu mult mai cunoscutele modele de la Samsung, doar ca acesta pare mult mai compact, cu o forma a ecranului dreptunghiulara si nu patratica, o idee care imi place mai ales daca il vei tine mai mult prin buzunar. 
      Telefonul se remarca printr-o constructie solida, este un model unibody construit dintr-o singura bucata de metal care il protejaza in proportie de 100%. Cu o grosime de numai 7 mm, terminalul imbina armonios metalul cu sticla 2.5D, a carei margini si inclinatie sunt foarte bine finisate sub aspectul imbinarilor.
       Allview X3 Soul Pro integreaza un procesor Helio P10 Octa Core, cu doua set-uri de nuclee distribuite la frecvente diferite astfel: 1.95 Ghz si 1.15 Ghz. Acest lucru protejeaza telefonul sa nu se supraincalzeasca si sa aiba un consum energetic redus, mai ales in sarcinile care nu necesita performante extraordinare din partea procesorului. Smartphone-ul dispune de un procesor grafic Mali T860, are o memorie RAM de 4 Gb iar memoria interna de 64 Gb poate fi extinsa prin atasarea unui card microSD de pana la 128 Gb. 
      O noutate pentru aces model o reprezinta accesul la date care este restrictionat prin prezenta unui senzor de amprente pozitionat pe partea din spate. Ruleaza ultima versiune de Android 6.0 Marsjmallow.
      Ecranul de 5.5 inchi este oglinda prin care vei privi lumea intr-o alta dimensiune, mult mai clara si plina de culori, data de rezolutia Full HD. Acesta este protejat la zgarieturi si praf prin geam Gorilla Glass 3, dar bineinteles ca nu iti recomand sa il lasi fara o folie de protectie si husa la el. Culorile surprinse de encranul AMOLED sunt extraordinare, atat sub aspect luminozitate cat si contrast.
      Telefonul se dovedeste a fi un dispozitiv impresionant si sub aspectul camerei foto, cea principala de pe spate avand o rezolutie de 16 MP, lucru care ii da dreptul sa capteze fotografii in detalii extraordinare si sa filmeze in mod Full HD. Camera foto de pe fata este una excelenta pentru poze de tip slefie mai ales ca are un senzor de 8 MP.
      Acumulatorul de 3000 mAh ii asigura acestuia o autonomie considerabila raportata la grosimea redusa a telefonului. Beneficiezi de pana la 920 de minute de convorbire si pana la 300 de ore functionare in Stand by. Modul de econimisire energie va anula o parte din functionalitati si va impune ca culoare generala tonuri de negru si gri pentru a economisi energia ramasa la maxim.

Recomandare:

        Este un telefon mobil care merita luat in seama daca iti doresti un dispozitiv mobil cu un ecran mare foarte bine dotat la capitolul performante hardware capabil sa ruleze aplicatii de ultima generatie: Verifica oferta pret
        
         Il poti achizitiona zilele acestea avand o mica reducere de pret, oferta care consider ca este un adevarat best buy: Verifica pret actualizat


Telefon mobil Allview X3 Soul Pro, Dual SIM, 64GB, 4G, Grey Telefon mobil Allview X3 Soul Pro, Dual SIM, 64GB, 4G, Grey

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)