Samsung Galaxy A3 (2017) pret si disponibilitate stoc eMag

       La fel ca si in anii precendenti, cei de la Samsung reimprospateaza telefoanele din seria A, unele daca e sa ne luam conform rapoartelor de pe anul trecut s-au vandut foarte bine. Samsung Galaxy A3 varianta 2017 aduce mai multe modificari atat la nivel de design cat si performante tehnice, un telefon care va fi de acum mult mai competitiv si se va alia la noile cerinte.
       Noul smartphone este de acum mult mai rezistent la zgarieturi, praf si umiditate si detine certificatul de IP68 care certifica noile sale calitati. Designul este cel cu care ne-am obisnuit si la Samsung Galaxy S7, este fabricat din metal iar partea frontala este acoperita in totalitate de geam Gorilla Glass. La baza ecranului se gasesc aceleasi butoane, butonul central de home si celelalte doua laterale capacitive. 
      Display-ul de 4.7 inchi este unul ideal ca dimensiune pentru a putea fi purtat chiar si in buzunar. Acesta este construit pe tehnologia SuperAMOLED si suporta o rezolutie HD. Functia Always On permite actiunea rapida asupra display-ului astfel incat tu sa fii informat rapid asupra notificarilor. 
      La capitolul hardware, acesta vine dotat cu urmatoarele componente: procesor Octa Core Exynos 7870, accelerator grafic Mali T830, are o memorie RAM de 2 Gb si un spatiu de sticare intern de 16 Gb. Capacitatea de stocare poate fi suplimentata prin atasarea unui card microSD de pana la 128 Gb. 
      Camera principala de pe spate este dotata cu un senzor de 13 MP, are functie stabilizare si blitz LED integrat, in timp ce pe fata primesti o camera de 8 MP.
      Bateria de 2350 Mah va oferi o autonomie sporita astfel incat functionarea telefonului sa nu fie intrerupta pana la 24 de ore, chiar si in cazul unei utilizari intense. Acumulatorul telefonului este compatibil cu tehnologia fast charging.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti ca viitorul tau telefon sa nu fie prea scump, sa fie a unui brand celebru care sa ofere suficiente dotari tehnice de nivel inalt: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona la reducere de pret, oferta la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus



Telefon mobil Samsung Galaxy A3 (2017), 16GB, 4G, Black Telefon mobil Samsung Galaxy A3 (2017), 16GB, 4G, Black

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)