Samsung Galaxy A5 (2017) pret si disponibilitate stoc la eMag

       Samsung Galaxy A5 (2017) promite la fel de mult cum a facut-o varianta din 2016, un telefon care va pune in avantaj utilizatorul prin dotarile sale de top. Mai multe modificari apar la noul model, atat la nivel de aspect cat si tehnic, lucru care ma face sa cred ca acesta ca si predecesorul sau va avea la fel de mult succes la public. 
      Dimensiunea sa ramane aceiasi, are un ecran de 5.2 inchi, Full HD, are o carcasa din aluminiu si este disponibil in mai multe variante de culori: negru, auriu sau albastru. In plus certificarea IP 68 promite de la generatia actuala un mai bun control al prafului la nivel de interior, astfel ca acesta mult mai bine izolat si este si rezistent sub apa, pentru a fi tinut maxim 30 de minute la o adancime de 5 metri.
      Concepul si designul se inspira voit de la Samsung Galaxy S7, aceleasi margini rotunjite, butonul central este si el prezent, butoanele capacitive de Back si Home si un senzor de amprenta care ca verifica autentificarea utilizatorului odata ce activezi aceasta masura de securitate. 
      Performantele tehnice care asigura buna functionare a acestui telefon sunt determinate de urmatoarele componente: Procesor Octa Core Exynos 7880 Octa Core tactat la 1.9 Ghz, acceleratorul grafic Mali T830MP2, memoria RAM de 3 Gb si spatiul de stocare de 32 Gb, extensibil prin atasarea unui card microSD de pana la 256 Gb. 
       Pasionatii de fotografie au de ce sa fie multumiti de acest model, aceasta beneficiind de doua camere ultraperformante, de 16 MP, atat pe fata cat si frontal. S-au dus vremurile in care puteam spune ca o camera de fata este una mai slaba, 16 Mp fiind suficient de mult pentru a uimi prietenii pe retelele de socializare cu poze de cea mai buna calitate. Doar camera de pe spate este insotita de blitz LED.    
       Bateria de 3000 Mah va oferi o autonomie sporita astfel incat functionarea telefonului sa nu fie intrerupta pana la 24 de ore, chiar si in cazul unei utilizari intense. Acumulatorul telefonului este compatibil cu tehnologia fast charging.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti ca viitorul tau telefon sa nu fie prea scump, sa fie a unui brand celebru care sa ofere suficiente dotari tehnice de nivel inalt: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona la reducere de pret, oferta la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus


Telefon mobil Samsung Galaxy A5 (2017), 32GB, 4G, Black Telefon mobil Samsung Galaxy A5 (2017), 32GB, 4G, Black

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)