Telefon mobil Huawei Nova pret si specificatii tehnice

      Huawei Nova este alegerea perfecta daca cauti sa faci un upgrade si sa inlocuiesti vechiul telefon cu unul nou, un model care sa nu coste exagerat de mult, dar in acelasi timp sa ofere performante excelente la toate capitolele. Ca design am putea face o comparatie intre acesta si un Iphone, este un telefon nu foarte mare, construit in stilul caracteristic Apple. 
      Ca o impresie personala, as putea spune ca Huawei Nova este un real succes in privinta designului, beneficiind in acelasi timp de o arhitectura moderna aplicabila cerintelor actuale. Designul usor curbat al telefonului da impresia ca ai in mana un bibelou. Spatele telefonului este construit din aliaj aluminiu si magneziu. Pe partea din fata cea mai mare suprafata este dedicata displayului generos de 5 inchi care suporta o rezolutie Full HD si are un nivel de redare detalii 441 ppi.  
      Pe partea din spate se regaseste si un senzor de amprenta, acesta reprezentand o solutie excelenta pentru securizarea datelor.
      La capitolul performante tehnice avem numai laude, mai ales ca acesta beneficiaza de urmatoarele componente care il plaseaza pe lista telefoanelor de dorit: procesor Octa Core tactat la frecventa de 2 Ghz, 3 Gb de memorie RAM si un spatiu de stiocare de 32 Gb, care poate fi suplimentat prin atasarea unui card de pana la 128 Gb. Sistemul de operare este Android 6.0 Marshmallow dar in curand va primi update si la 7.0. 
       Beneficiaza de sistem Dual SIM, unul din SIM-uri fiind si pe post de card memorie in cazul in care nu il folosesti activ. Camera foto principala de pe spate este dotata cu un senzor de 12 MP, filmeaza 4K si are blitz LED integrat, in timp ce cea secundara de pe fata are un senzor de 8 MP. DIafragma CMOS se dilata foarte mult permitand accesul luminii pentru a facilita astfel posibilitatea de a face poze clare si atunci cand lumina de afara nu este tocmai generoasa. 
       Huawei Nova este alimentat de o baterie de mare putere 3050 mAh, o baterie care nu va dezamagi fiind suficient de putermica pentru a duce cu succes sarcinile zilnice raportate de fiecare utilizator. 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti ca viitorul tau telefon sa nu fie prea scump, sa fie a unui brand celebru care sa ofere suficiente dotari tehnice de nivel inalt: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona la reducere de pret, oferta la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus



Telefon mobil Huawei Nova, Dual Sim, 32GB, 4G, Titanium Grey Telefon mobil Huawei Nova, Dual Sim, 32GB, 4G, Titanium Grey

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)