Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-BK pret si specificatii tehnice

      Caldura din ultimul timp ne-a facut sa ne gandim la un aparat de aer conditionat, iar dupa mai multe runde de cnsultari, am ales Heinner HAC-12CWF-BK. Este un model destul de apreciat datorita designului care este destul de bine lucrat, iar performantele de lucru sunt unele care sa satisfaca cerinte de lucru cat mai variate. 
      Modelul de fata sta bine si pe partea de design, este complet redefinit, culoarea neagra de la exterior pe un fond lucios, oferind in acelasi timp eleganta camerei in care va fi instalat. Grilele de aerisire pot fi rabatate in directii diferite astfel incat fluxul de aer sa nu deranjeze pe cei prezenti in casa. Telecomanda din dotare permite setarea precisa chiar si de la distanta, in limita a 7-8 metri.
      Posibilitatea de a fi comandat direct de pe telefon, cu ajutorul functie de ghiare de la distanta prin aplicatia mobila proprie, reprezinta o alta noutate de care beneficiaza Heinner HAC-12CWF-BK. Astfel ca oriunde te-ai afla, poti sti cu exactitate cate de cald e la tine acasa si actiona rapid, pentru ca atunci cand vei ajunge, sa fie numai bine si racoare.
      Consumul raportat la o perioada de functionare medie este unul excelent, aparatul Heinner HAC-12CWF-BK beneficiind de o serie de tehnologii meninte sa limiteze acest lucru, fara sa influenteze cumva performantele. Tehnologia DC Inverter optimizeaza functionarea compresorului ducand astfel la un consum energetic mai mic, reducere zgomotului si o fiabilitate crescuta. 
      Aparatul de aer conditionat are o putere generala de functionare de 12000 BTU, care variaza in functie de modul de lucru ales, astfel: pentru racire este de 12000 BTU avand clasa de eficienta energetica A++ in timp ce la incalzire puterea sa creste la 13000 BTU, fiind incadrat in clasa de eficienta A+. Tinand cont de aceste valori, Heinner HAC-12CWF-BK, este un aparat care se recomanda a fi util in cazul spatiilor de locuit cu o suprafata de pana in 25 - 30 mp.
      Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-BK este dotat cu mai multe functii:

Restart automat - Aparatul de aer conditionat reporneste automat in cazul unei pene de curent
Autodiagnosticare - In cazul in care aparatul de aer conditionat nu mai functioneaza in parametrii normali pe display va aparea un cod eroare care te va ajuta sa identifici unde a intervenit problema.
Follow Me - telecomanda are montati mai multi senzori de masurare a temperaturii. Unitatea centrala preia datele si aoi furnizeaza un flux de aer rece corespunzator cerintelor, indreptat spre zona de pozitionare a telecomanzii.
Functie Turbo - aparatul de aer conditionat functioneaza la capacitate maxima pentru a atinge conditiile de mediu stabilite de tine intr-un timp cat mai scurt
Sleep/Night mood - functionare silentioasa pe timp de noapte.

Functia de detectare agent frigorific -  opreste automat functionarea aparatului, protejand astfel compresorul
- Auto Clean - curatare interna prin inducerea de aer cald, care usuca mencanismele de la interior. Astfel sunt eliminate cauzele care cel mai probabil duc la aparitia mucegaiului.  

        In cazul in care temperatura de afara nu este foarte ridicata, aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-BK dispune si de un mod de functionare ecologic, care implica opriri constante, pentru a mai reduce din consum. In cazul umiditatii excesive, functia dezumidificare va elimina excesul de umiditate din aerul respirabil, trecandu-l astfel prin mai multe filtre. 
        Modul de functionare al aparatului poate fi programat in detaliu, folosing functia Timer, care poate seta obiective de lucru pentru un interval de timp setat la 24 de ore
        Conform indicilor SEER de masurare a eficientei de lucru pentru functiile racire/incalzire, aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-BK obtine un scor de 6.8/10 la racire si de 4.1/10 la incalzire. 
        Sistemele de filtrare sunt la fel de importante ca functiile prezentate mai sus asa ca nu puteau lipsi acestea din peisaj. Heinner HAC-12CWF-BK nu duce lipsa de dotari nici la acest capitol: Filtrul HD - asigura o eficienta crescuta cu pana la 50 % in ceea ce priveste retinerile de praf si polen. Ionizatorul propriu intervine de fiecare data in tot acest proces de filtrare prin inducerea de ioni negativi care vor face totul posibil pentru a elimina bacteriile si mirosurile neplacute din mediul ambiant. Se creaza astfe un mediu sanatos si sigur. 
       Pentru o operare corecta este recomandat respectarea si a anumitor cerinte in ceea ce priveste temperatura afara. Pentru racire, temperatura recomandata trebuie sa fie situata intre -15 si +50 de grade Celsus in timp ce la incalzire aceasta nu trebuie sa depaseasca 30 de grade Celsius. 
       Nivelul de zgomot emis de acesta este semnificativ redus, un aparat de aer conditionat modern care te va lasa sa dormi chiar si cu el pornit. Probleme fonice pot aparea doar in cazul in care il folosesti in ultima treapta de ventilare. 

Recomandare:

           Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                      Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-BK Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru High Density, Display LCD, Auto Restart, Autodiagnoza, Negru lucios
        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)