Congelator Heinner HFF-260NF+ pret minim pentru o racire integrata rapida

      Zilele calduroase sunt inamicul cel mai mare in cazul alimentelor perisabile, asa ca daca vrei sa mentii perioada de garantie in limitele normale, iti recomand alegerea unui congelator performant asa cum este si Heinner HFF-260NF+. Congelatorul Heinner HFF-260NF+ este ideal pentru a mentine in bune conditii alimentele tale, acesta oferind siguranta unei utlizari de lunga durata, fiind la fel de bun si pe timp de vara. 
     Este un colgelator de tip vertical, destul de mare dar suficient pentru a fi considerat o achizitie optima chiar si in cazul unei locuinte mai mici. Dimensiunile sale masurate pot fi descrise de urmatoarele valori: 185.5 x 59.5 x 66.2 cm.
     Structura construita este una care sa bucure ochii oricarui utilizator, este de culoare alba preponderent, accesul fiind unitar pentru tot interiorul sau fiind dotat cu o singura usa de acces. In partea de sus putem observa un pannel LED care ofera controlul exact al temperaturii de la interior, stabilita in mod electronic.  
     Consumul energetic nu este atat de mare pe cat te-ai fi asteptat, lucru evident prin clasarea acestuia in clasa de eficienta A+. Mare parte a acestei reusite are la baza prezenta tehnologiei No Frost, care permite ramanerea interiorului fara pic de gheata, modul de racire al unitatii fiind sub forma unor curenti distribuiti in mod egal, la nivel de raft in parte. In decurs de un an, acesta nu va avea un consum mai mare de 314 kW/an. 
      Spatiul de la interior, ce insumeaza 260 de litri, este distribuit in jurul celor 7 rafturi, de sus pana jos, fiecare raft in parte beneficiind de sistem de racire propriu cu curenti directionali. Avand o temperatura constanta, dispare astfel fenomenul de aparitie a ghetii.
      Functiile sale , ofera o siguranta in ceea ce priveste consumul - Functie ECO - limiteaza consumul pe perioadele in care esti plecat mai mult timp de acasa, functie super-congelare - foloseste toate resursele disponibile pentru a atinge indicele termic optim, sistem avertizare usa deschisa - se activeaza in cazul in care usa de acces interior este uitata deschisa si blocare acces - util in cazul in care ai in jur copii mici, de regula mai curiosi din fire.
      Un lucru bun de luat in considerare este si zgomotul produs de acesta, cei 42 dB fiind un nivel acceptabil, as spune chiar mic, pentru un astfel de congelator. 

Recomandare:

        Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



Congelator Heinner HFF-260NF+, 260 l, Clasa A+, No Frost, Display, H 185 cm, Alb Congelator Heinner HFF-260NF+, 260 l, Clasa A+, No Frost, Display, H 185 cm, Alb
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)