Soundbar Polk Audio Magnifi Mini pret si specificatii tehnice

       Daca imaginea unui sistem audio cu sateliti raspanditi prin casa nu te incanta, Soundbarul Polk Audio Magnifi in dimensiunea sa in miniatura poate fi o solutie de luat in seama pentru intretinerea unui climat audio optim la tine acasa. Caracteristicile sale iti va permite sa il folosesti in ambele laturi, fie ca vorbim de un pasionat al filmelor sau pentru a asculta muzica.
      Din punct de vedere al designului, putem spune ca avem in fata un dispozitiv in miniatura, care poate fi comparat ca putere sunet cu alte dispozitive de mari dimensiuni. Masoara aproximativ 13 inchi lungime si doar 3 inchi inaltime, designul sau facandu-l sa iasa putin in evidenta, pastrand acel mister al sunetului infatos. Poate fi controlat de la distanta cu ajutorul unei telecomenzi cu senzor inflarosu, activarea optiunilor fiind semnalizata prin aprinderea unor LED_uri frontale. 
      Puterea totala dezvoltata de acesta ajunge la 150 W, o capacitate destul de impresionanta pentru un dispozitiv de talia sa. Incinta subwooferului este imbracata in plastic, modul de pozitionare pe orice suprafata fiind pe lungimea sa. 
     Subwooferul foloseste transmisia sunetului prin tehnologia wireless, acestea beneficiind de un canal de comunicatie dedicat. Unitatea centrala include 2 tweetere de 12 mm si 4 iesiri laterale audio care sa distribuie in mod egal sunetul in casa ta. Este remarcabil cum reuseste acesta sa ofere optimizat un sunet in egala masura distrubuit pe toate directiile. 
      Acesta este compatibil cu tehnoogii cum ar fi, transmisie prin bluetooth, are mai multe porturi HDMI, USB si poate fi conectat la un disozitiv de tip BlueRay. Deasemenea poti lua in considerare conectarea la orice device cu functie bluetooth sau prin fir jack auxiliar. 

Recomandare:

        Este un sistem audio extraordinar pe care il recomand tuturor, o investitie excelenta, nu este foarte scump,iar calitatea este garantata: Verifica oferta pret

       Beneficiaza de o reducere destul de buna zilele acestea, asa ca iti recomand sa verifici pretul din oferta chiar acum: Verifica pret redus


Soundbar Polk Audio Magnifi Mini , Negru , 150W RMS Soundbar Polk Audio Magnifi Mini , Negru , 150W RMS

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)