Soundbar Samsung HW-K360/EN pret si specificatii tehnice

       Daca sunetul emis de televizorul tau te nemultumeste, atunci e cazul sa apelezi la solutia achizitiei unui soundbar, asa cum este si Samsung HW-K360/EN. Am putea spune ca Samsung HW-K360/EN este un model excelent prin prisma pretului, unul destul de accesibil, oferind in acelasi timp o gama variata de facilitati pentru transmiterea unui sunet puternic, de calitate, care masoara la iesire 130 W. 
       Sistemul de transmisie audio prin bluetooth iti va permite sa extinzi cu usurinta sunetul surround in casa fara sa te mai impiedici de firele lasate in urma. Tehnologia Sound Connect contribuie la unificarea cu usurinta a sistemului audio cu televizorul astfel incat tu sa te bucuri de lipsa cablurilor.


                                     

       Subwooferul principal este destul de usor, se monteaza rapid si iti ofera libertatea de a te bucura de un sunet puternic clar, fara distorsiuni, apropiata de experienta auditiva naturala. Reglajul fin al caracteristiclor audio pot fi executata atat cu telecomnda din dotare cat si cu ajutorul unei aplicatii preinstalate pe telefoanele Android si Ios. Aplicatia Samsung Sound Remote poate fi descarcata din Market si contine toate elementele de gestiune sunet pentru o incinta cat mai placuta la tine acasa. 


                                      

      Poti profita de tehnologia blutooth si astfel conecta la soundbar si alte dispozitive audio, tablete, laptop sau telefoane mobile, si apoi reda sunetul de pe acesta. Sistemul Surround Sound Expansion largeste pe lateral zona de auditie, astfel incat sunetul este mai realist si pare sa vina dinspre ecran. Acum va puteti bucura de o experienta sonora deosebita, cu efecte sonore cu adevarat captivante.
      Soundbar-ul Samsung HW-K360/EN ofera un sunet clar in care se pot distinge vocile personajelor de sunet, asta si in conditii de bass puternic, sunet suprapus in cazul filmelor sau atunci cand calitatea audio emisa nu este de calitate.
       La partea de conectica, acesta beneficiaza d eo intrare USB, suporta wireless, conexiune bluetooth,  si are port de intrare audio auxiliara. 

Recomandare:

        Este un sistem audio extraordinar pe care il recomand tuturor, o investitie excelenta, nu este foarte scump,iar calitatea este garantata: Verifica oferta pret

       Beneficiaza de o reducere destul de buna zilele acestea, asa ca iti recomand sa verifici pretul din oferta chiar acum: Verifica pret redus

                         Soundbar Samsung HW-K360/EN, 130W, 2.1, USB, Bluetooth, Negru

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)