Boxe 2.1 Microlab M200BT pret si specifcatii tehnice

    Sunetul este o componenta esentiala care poate oferi o colaborare superioara imaginilor imaginilor transmise prin fata ochilor tai, asa ca orice detaliu auditiv poate fi impornat in perceptia totala asupra evenimentelor transmise. Cu cat sunetul este unul mai bun, cu atat realitatea transpusa este una cat mai apropiata de adevar, iar trairile par sa le urmeze pe cele care le expermenteaza personajele din fata ta. O sistem de boxe 2 in 1 cu tehnologie bluetooth despre care vom vorbi chiar astazi sunt cele de la Microlab M200BT, o oferta pe care nu am putut sa o ratez, mai ales ca pretul de achizitie este unul chiar decent.
     Sistemul audio Microlab M200BT arata bine ca design, este aspectos, fiind compus din un subwoofer central la care se conecteaza alti 2 sateliti externi. Subwoofer-ul este construit cu o tehnologie “band-pass box” ce imbunatateste si extinde freventele joase si bass-ul .
     Sistemul audio de boxe  Microlab M200BT poate emite sunet de buna calitate prin cei 2 sateliti cu care acesta vine dotat. Are o putere de pana la 40 W, din care 10 W ii revin fiecarui satelit care se conecteaza la subwoofer-ului. Structura subwoofer-ului si a celor doi sateliti ofera un sunet de calitate fara distorsionare. Subwooferul dispune la interior de un sistem de amplificare propriu, avand o putere totala de 20 W + alti 20 W din partea satelitilor.
    Reglajele de sunet se pot face manual sau cu ajutorul telecomanezii din dotare cu fir. In spatele subwooferului se regasesc butoanele de reglare bass, volum subwoofer si sateliti, functii care se regasesc si pe telecomanda. Adaptorul de conexiune bluetooth are indicativul 3.0. Functia telecomanda nu este printre cele mai fericite incercari, aici preferand poate o varianta care sa ofere o portabilitate mai buna, prin wireless, si sa se renunte astfel la firele inutile. Sunetul de calitate putem spune ca anuleaza acest neajuns, astfel ca daca consideri ca poti trece peste acest neajuns, nu vor mai fi alte probleme.
      Diversele intrari audio vor facilita conectarea acestora la o multitudine de dispozitive, Tv, DVD etc. Amplificatorul integrat ofera un sunet pur si puternic suficient pentru a-ti deranja chiar si vecinii daca asta ti-ai propus. Are si protectie magnetica pentru a elimina efectul de ecranare cu alte dispozitive.
Recomandare:
     Este alegerea perfecta daca iti doresti un sistem audio nu foarte scump destul de bine dotat tehnic avand caracteristici audio decente la un pret foarte bun: Verifica oferta pret
     Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

                               Boxe 2.1 Microlab M200BT, bluetooth 3.0, Negru 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)