Cuptor Electric Star-Light CEL-1008W pret si specificatii de functionare

    Star-Light CEL-1008W este un cuptor simplu, elegant cu o forma compacta reprezentand o solutie perfecta in cazul bucatariilor de mici dimensiuni acolo unde dorim sa conservam cat mai mult din spatiul util. Ca forma il poti compara cu un cuptor cu microunde dar principiul de functionare nu este chiar unul asemanator, Star-Light CEL-1008W fiind dotat cu o multime de functii menite sa iti usureze viata la bucatarie.

                            


   Star-Light CEL-1008W are un design extrem de placut, acesta fiind construit din materiale de calitate cu insertii din inox care vor face ca acesta sa fie remarcat imediat in bucataria ta. Usa de acces la interior este prevazuta cu un geam termoizolant care face o priza buna la inchidere pentru un control bun al temperaturii la interior si un consum de energie electrica limitat.

      Panoul de comanda este compus din doua selectoare, unul pentru alegerea temperaturii si altul pentru timp de gatit. Spatiul de gatit disponibil la interior este de 10 litri. Temperatura de lucru poate fi modificata treptat in una din cele 6 trepte disponibile folosind un selector de comanda.
     Gratie temperaturii presetate constante acesta reduce considerabil timpul de coacere gatind astfel mult mai rapid mese delicioase pentru cei dragi precum: prepararea puiului intreg, a pizzelor delicioase, a tavilor cu placinte sau a diferitelor sosuri care necesita prepararea la cuptor.
     Principalele functii disponibile pentru acest model sunt:
– functie timer – monitorizeaza timpul de pregatire al retetei
– oprire automata – se opreste automat in cazul in care nu mai este folosit o perioada de timp mai indelungata
– semnal acustic – odata ce timpul a expirat, vei fi avertizat acustic ca poti servi masa.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici
          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                         Cuptor Electric Star-Light CEL-1008W, 800W, 230 de grade, 10L, Timer, Negru

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)