Plita Star-Light FCF-02WH pret si specificatii tehnice

     Plita Star-Light FCF-02WH este o alternativa perfecta la un aragaz atunci cand trebuie sa te muti intr-un apartament nou sa sa stai in chirie, un model care se incadreaza pentru un buget redus. Aceasta ofera aceleasi functionalitati ca in cazul unui aragaz clasic, este compacta si nu ocupa un spatiu mare. 
     Alimentarea se piate face fie la reteaua curenta de gaz local sau la butelie si are inclus in pachet si duze speciale pentru GPL.
     Plita are doua arzatoare unul de putere mare e 1.85 kW si altul de  putere mai medie- 1.5 kW. Acestea pot fi actionate manual folosind selectoarele de putere frontale. 
     Materialele dar si constructia solida reprezinta inca o premisa care sa iti dea incredere in acest produs, care se va dovedi o investitie rentabila. Avand un design compact, acesta este usor de transportat si instalat pentru a putea fi utilizat indiferent de locatie.

Recomandare:

     Plita 
Star-Light FCF-02WH este o solutie de luat in seama cu un raport calitate pret peste medie: Verifica oferta pret

     O poti achizitiona zilele acestea la un pret mai mic, aceasta fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri: Verifica pret redus

                      Plita Star-Light FCF-02WH, Gaz, 2 Arzatoare, Alimentare gaz GPL, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)